![]() |
| | #4021 (permalink) | ||
|
Mersi frumos de sfaturi/info. Am setat tot; sa mai las ceva pe langa asta ? antivirus/firewall ? Gasise spybot ceva goange si le`a sters. Update la windows xp sp 2 nu am facut; sa ii fac un update ? astept raspuns si pentru dll`uri. ms
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #4022 (permalink) | ||
|
Daca ai active toate trei modulele de la CIS (FW, AV si D+) eu zic ca e suficient pentru un user normal. Eu imi tin SO-ul patchuit la zi ceea ce-ti doresc si tie. ![]() Aia cu dll-urile nu's ce sa zic ca nu stiu ce ai modificat. In afara de un System Restore sau o imagine precedenta schimbarii nu-mi vine nica' in cap acu'.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #4023 (permalink) | ||
|
Pentru cei care aţi trecut la Y!M 9 şi 10:ce consum de resurse aveţi în idle la messenger? [idle=când stă în bară,degeaba,fără nicio conversaţie deschisă] Mă bate un gând să fac un update la Messenger ,dar stau cam prost cu RAM-ul Merită?
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
| |||
|
| | #4028 (permalink) | ||
|
Mie versiunea 9 imi mananca 24mb fara nici o fereastra deschisa
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #4029 (permalink) | ||
|
YM 10, Win 7 x64, fara vreo fereastra deschisa, 45 meg. Dar la cat de ieftin e DDR2-u' in ziua de azi, nu vad cum va plangeti ca n-aveti memorie.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #4031 (permalink) | ||
|
Ad Remover YM 10.0.0.525 and below, here.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #4034 (permalink) | ||
|
Vad ca v10 are un bug foarte cretin: daca messengerul e conectat si in tray, in momentul in care pica netul se inchide cu totul.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4035 (permalink) | ||
|
Mie doar imi pica, si atat. Nu stiu cum de la tine face asa, incearca sa-l reinstalezi, dupa ce i-ai sters folderu' (mai putin sub-folderul Profiles daca mai vrei arhiva).
|
| | #4037 (permalink) | ||
| TREBUIE sa functioneze. Meniul Messenger - My Contact Details. Incearca sa stergi cache-ul daca tot nu vrea.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4038 (permalink) | ||
|
Chiar daca tu ti-l schimbi, trebuie sa le trimiti contact details-urile updatate, altfel nu vor vedea numele care ti l-ai pus tu. Asa s-ar pune toti "sefu' tau". =))
|
| | #4040 (permalink) | ||
|
Nu.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |