![]() |
| | #4041 (permalink) | ||
| vb pe mess...
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #4042 (permalink) | ||
|
cand incerc sa adaug un id pe mess imi apare aceasta eroare (atasata mai jos) . aveti idee care este problema ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4043 (permalink) | ||
|
Sterge cache-ul si roaga-te la duamne-duamne sa se miste rotitele alea mai bine la serverele iahuu .It happens.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4045 (permalink) | ||
|
Revin iar cu o problema. Se pare ca imposibilitatea de a adauga/sterge un contact este din cauza unui virusel/spyware ceva. cum am descoperit: am primit 2 mailuri cu FAILURE NOTICE , si pe celalalt mail al meu (gmail) am primit un mail de pe yahoo ( tot al meu) ceva cu Win at lottery etc. Ce am patit ? cum pot scapa ? unde isi are radacina "micutzul" ? in pc ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4046 (permalink) | ||
|
Nu, pe serverele lor, mie mi se intampla asta acum cativa ani cand nici macar n-aveam vreun client de mail configurat, pe propriul pc, sau pe vreunul.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #4049 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #4050 (permalink) | ||
|
Se rezolva in timp, n-are vreun rost sa le dai mail. Eu am ignorat, si dupa vreo 2 luni (cred), a disparut.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #4052 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Ajutor Yahoo Messenger
Va rog mult sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac.Nu imi merge camera in Yahoo messenger, si nici in Trilian (cu altele nu am incercat).Am reinstalat windowsul de trei ori cu versiuni diferite, inclusiv am pus vista, dar degeaba.In windows imi functioneaza perfect camera, ma refer la aplicatiile ei, inclusiv la testul de pe net de la yahoo.Am mai incercat si cu alte patru camere si aceeasi problema.PROBLEMA ESTE CA NICI NU POT VEDEA CAMERA LA ALTCINEVA IMI APARE ACEEASI EROARE.Am instalat java, qiuck time, directx,flash player, .net frameworks, dar degeaba.Am pus versiuni diferite de messenger 8, 9 si chiar 10 , am setat "camera source" corect dar degeaba aceeasi eroare.Nu stiu ce sa mai fac.Va rog mult dati-mi ceva idei.Ma gandesc sa nu fie vreo setare in bios dar care?Calculatorul este Acer Aspire M1610. Asa imi apare cand vreau sa vad camera la altcineva. Asa imi apare cand dau la "view my webcam" Asa imi apare in trilian. Astept ceva idei. | ||
|
| | #4053 (permalink) | ||
|
Necromonger, verifica de spyware si virusi, aproape sigur ai unu'. adifieni, updateaza IE, Java si Flash, s-ar putea sa fie si de la asta.
|
| | #4055 (permalink) | ||
|
Si Java?
|
| | #4057 (permalink) | ||
|
Avand in vedere ca ai zis ca pe 3 versiuni de Windows ti-a facut la fel, eu cred ca instalezi tu ceva care-ti beleste functia de webcam. Asa ca ai cam o singura solutie, vezi daca webcamu' tau merge pe alt pc (nu vad de ce n-ar merge), si reinstalezi Windowsu' (iei o varianta buna, nu jeguri de pe DC++), si-i pui doar IE 8, ultimul Java, Flash, si ultimul YM. 99% sunt sigur ca o sa-ti mearga webcamu'.
|
| | #4058 (permalink) | ||
|
Mai e cineva in situatia in care nu poate sa transmita fisiere mai mari de 2MB pe Win7? Mai am putin si dau foc la calculator. Aveam pretentia ca ma pricep suficient cat sa-mi rezolv o prob dar efectiv nu mai stiu ce sa fac. A problem occured, transfer has been stopped. N-am firewallul activ, am incercat si legat pe direct, fara router, nu merge sub nicio forma. Orice alta aplicatie de bun simt functioneaza corect, pot sa trimit pe skype sau altfel fara probleme, utorrentul, xbox media sharing, totul ok mai putin porcaria asta! Nu stiu ce sa mai fac. Evident ca pe vista sp2 functiona corect acest soft mizerabil, dar am vrut eu sa-mi complic viata... | |||
|
| | #4060 (permalink) | ||
|
Deny a Buddy (DaB) 3, a fost pus si pe-aici prin thread de cateva ori.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |