![]() |
| | #4062 (permalink) | ||
|
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #4063 (permalink) | ||
|
ce-am patit azi dimineata: dau sa intru pe mess si apare urmatorul mesaj " your account has been locked " la un simplu google aflu ca a fost detectata activitate suspecta pe contul meu si cineva incercase sa schimbe/sparga parola . wtf ? am schimbat-o imediat la sugestia lor . va intreb ? a mai patit cineva asa ? la ce sa ma astept ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4064 (permalink) | ||
|
Verifica ce ai specificat la parola secreta, mail de back-up, cod postal pt. orice eventualitate
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4065 (permalink) | ||
|
asta fac acum mersi de sfat.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4067 (permalink) | ||
|
Ai incercat cu AD-Removeru' postat de mine, 4 posturi mai sus?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #4068 (permalink) | ||
|
Reclamele ca reclamele, pe mine cel mai tare ma enerveaza ca pana se incarca bara aia abia se misca messengerul.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4076 (permalink) | ||
|
Help: exista posibilitatea sa scap de anunturile din colt stanga " XXX is now online" sau ma rog "offline" ? Am pingbox pe niste magazine online si traficul este maricel, ma omoara vizitele si online/offline de 100 ori pe minut
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #4080 (permalink) | ||
| am si eu vers 9.0.0.2162 si am folosit removerul postat de tine mai sus ,dar reclamele tot apar ... vreo idee ? tot timpul cand inchid calculatorul pe windows xp apare o icoana cu end task din partea la messenger ... exista rezolvare la asta ?
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! Last edited by punisher; 01-11-2009 at 21:05.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |