![]() |
| | #4081 (permalink) | ||
|
Incearca alt build, sau vezi sa fie calea spre folder pusa corect (in caz ca ai windows pe 64). La a doua, tot alt build este raspunsul.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #4082 (permalink) | ||
|
mi se pare mie , sau au aparut ceva probleme cu schimbatul avatarului ? daca incerc sa il schimb se vede negru si nu merge sa mai pun altceva.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4084 (permalink) | ||
|
O sa faca probleme cateva zile uneori, nu-i bai.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4085 (permalink) | ||
|
atunci o sa astept. momentan este full dark black
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4086 (permalink) | ||
|
Si eu am probleme cu avatarul Pur si simplu nu vrea sa il schimbe.In plus, am observat ca inca nu se intelege nemaipomenit cu Win 7, in sensul ca mi s-a intamplat sa imi dea cineva mesaje si fereastra sa ramana in taskbar in loc sa "sara" in fata, fiind nevoie de mai multe afisari ale ferestrei principale pana sa o vad.
__________________ | |||
|
| | #4087 (permalink) | ||
|
Intrati in c:\program files\yahoo......profiles\nume_user\my Icons\ unde aveti printre altele doua fisiere: index.ini si indexU.ini. De obicei se buleste index.ini. Il mutati pentru orice eventualitate undeva si copiati-l pe indexU.ini in directorul my Icons (apare acolo copy of indexU.ini) copie pe care o redenumiti index.ini. La mine a functionat chestia asta.
| |||
|
| | #4088 (permalink) | ||
|
Astia in afara de tampenii mai adauga ceva in Y Messenger 10 (beta) ? Ma tot bate gandul sa renunt complet la tampenia asta de program care devine din ce in ce mai tampita cu vremea. Trec pe Digsby
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #4089 (permalink) | ||
|
E ceva general probabil pt ca nici eu n-am putut ieri sa vad decat vreo 4-5 avatare din lista mea, si nici eu nu mai aveam avatar. N-am facut nimic, doar am asteptaet si si-a revenit.
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #4090 (permalink) | ||
|
la mine niciunul din lista nu are avatar devine interesant.
|
| | #4095 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
am o mare problema si va rog sa ma ajutati. de 5 luni nu mai am sunet pe yahoo si nici pe msn sau skype. mai concret, pe mine ma aud persoanele cu care vorbesc dar eu nu-i aud. la inceput aud intrerupt apoi deloc si sunt insotit de acest mesaj ... You may hear drop outs or poor sound quality in this call. Your Internet connection currently has reliability problems, perhaps due to a weak WiFi signal. nu am conexiune wifi am internet adsl, router, lan, 7 mb iar in urma testelor cu speedtest am 5820kbps. bunicica oarecum. ce am facut in incercarea de a rezolva aceasta problema : am instalat diferite versiuni de drivere sunet (via hd audio)... nimic am verificat toate setarile la sunet si mi se par corecte, am instalat diferite versiuni de windows (xp,vista) acum am windows 7... nimic am probat cu mai multe webcam-uri... nimic am verificat camera web pe alt pc si functioneaza am schimbat placa de baza, acum am asus p5q-se-plus (nu din cauza acestei probleme)... nimic am scanat si rescanat compu cu diversi antivirusi... nimic am instalate ultimele driver-e la majoritatea componentelor pc am facut firmware la modem (netgear dg834g versiunea 4) cu ultima versiune V5.01.14 am telefonat la cei de la care am internetul si au zis ca totul e bine (conexiunea) dar este curios ca se vede cu webu si nu am sunet... atat poate se gaseste cineva care sa ma scoata din aceast impas. mii de multumiri anticipate ---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 20:29 ---------- am o mare problema si va rog sa ma ajutati. de 5 luni nu mai am sunet pe yahoo si nici pe msn sau skype. mai concret, pe mine ma aud persoanele cu care vorbesc dar eu nu-i aud. la inceput aud intrerupt apoi deloc si sunt insotit de acest mesaj ... You may hear drop outs or poor sound quality in this call. Your Internet connection currently has reliability problems, perhaps due to a weak WiFi signal. nu am conexiune wifi am internet adsl, router, lan, 7 mb iar in urma testelor cu speedtest am 5820kbps. bunicica oarecum. ce am facut in incercarea de a rezolva aceasta problema : am instalat diferite versiuni de drivere sunet (via hd audio)... nimic am verificat toate setarile la sunet si mi se par corecte, am instalat diferite versiuni de windows (xp,vista) acum am windows 7... nimic am probat cu mai multe webcam-uri... nimic am verificat camera web pe alt pc si functioneaza am schimbat placa de baza, acum am asus p5q-se-plus (nu din cauza acestei probleme)... nimic am scanat si rescanat compu cu diversi antivirusi... nimic am instalate ultimele driver-e la majoritatea componentelor pc am facut firmware la modem (netgear dg834g versiunea 4) cu ultima versiune V5.01.14 am telefonat la cei de la care am internetul si au zis ca totul e bine (conexiunea) dar este curios ca se vede cu webu si nu am sunet... atat poate se gaseste cineva care sa ma scoata din aceast impas. mii de multumiri anticipate ---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:13 ---------- scuze pentru greseala ---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:16 ---------- am trimis de 2ori ---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:22 ---------- am trimis de 2ori | ||
|
| | #4096 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Salut all.Imi cer scuze daca postez aiurea dar nam gasit ceea ce caut eu.Asi vrea sa-mi explicati sii mie cum pun un gif la avatar dar sa mearga.Inca o data imi cer scuze daca a mai fost pe forum dar eu nu am gasit sunt nou venit .MS mult
| ||
|
| | #4099 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
A incercat cineva daca merge ultimul Ad-Baner Remover pt. 10 beta ?
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4100 (permalink) | ||
|
Simt ca asta are un sistem decent de arhivare a mesajelor. ![]() Da, stiu, vise...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |