![]() |
| | #402 (permalink) | ||
|
- Revin si eu cu o problema... intr-adevar eu am lista "YM" FULL !! Am incercat sa sterg anumite contacte, fara succes insa, eu dau "Delete" , sterg si "Grupul" si tot etc. ...dupa ce dau a doua zi "Sign in" contactele sterse sunt din nou in lista ! In situatia de fata nu stiu cum sa procedez ![]() - Daca v-ati lovit de problema.. reply here pls. _______________________________________ LATER EDIT: AM REZOLVAT! ![]() 1. Am accesat: http://address.yahoo.com/yab/us/ 2. Am sters absolut tot din "Address Book" apoi selectiv contactele la care am vrut sa renunt din lista YM, de data asta totul functionand OK!
__________________ Phone: Last edited by WZY; 16-01-2006 at 13:00.. | |||
|
| | #403 (permalink) | ||
|
Eu chiar atatia prieteni n-am...totusi 300 de contacte mi se pare un numar rezonabil, dar vad ca pentru unii nu...
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #404 (permalink) | ||
|
Intrebare: stie cineva de vreun utilitar care, la apasarea unei anumite combinatii de taste, ascunde YM? Am avut la un moment dat asa ceva, pe o versiune mai veche, si era super, chiar daca intra vreun mesaj de la cineva din lista, il tinea ascuns, pana vroiai sa il vezi. Probabil s-a discutat de asta, dar e un topic lung.. Multumesc pentru ajutor.
__________________ Opteron 146@2700Mhz | L1qu1d One Water cooling | DFI Lanparty SLI-DR | 2x512 OCZ EL PC 3200 Rev 2.0 | Sapphire ATI X850XT | 2x160GB WD (RAID 0)|Asus DVD-RW 1608P | Audigy2 ZS | | |||
|
| | #405 (permalink) | ||
| Quote:
... Erau si dusmani printre ei si colegi etc. colaboratori si alte grupuri!Faza e ca atunci cand ai lista incarcata si vrei sa faci curat, serverul Yahoo merge (ca timp de raspuns/ operare a modificarilor) incredibil de greu, incat abia a-2-a zi constati ca modificarile pe care ai incercat sa le faci se concretizeaza intr-un rezultat favorabil!! - ma refer si la o simpla mutare a unor useri dintr-un grup in altul !!
__________________ Phone: | |||
|
| | #406 (permalink) | ||
|
L-am gasit.. Se cheama Yahoo Pal.. Dar e demo, trebuie sa il cumpar dupa 15 zile... Stie cineva vreun soft freeware care face aceeasi treaba?
__________________ Opteron 146@2700Mhz | L1qu1d One Water cooling | DFI Lanparty SLI-DR | 2x512 OCZ EL PC 3200 Rev 2.0 | Sapphire ATI X850XT | 2x160GB WD (RAID 0)|Asus DVD-RW 1608P | Audigy2 ZS | | |||
|
| | #408 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Quote:
si eu am aceeasi problema...stie cineva o rezolvare...? | ||
|
| | #409 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca este neaparat asta cauza... Si eu aveam aceeasi problema, am refacut SO(nu pentru aceasta problema), am pus Xp cu SP2 si spre surprinderea mea s-a vazut normal camera. Incearca totusi sa activezi daca nu e activat modul SuperWebcam din Preferences. Eu am constatat o schimbare radicala a calitatii imaginii. Bafta! | |||
|
| | #410 (permalink) | ||
|
@ams: a aparut skype 2.0 cu suport video call.. Incearca, se pare ca e ok...
|
| | #411 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
mi-am skimbat din motive de securitate parola azi la yahoo.. pt ca mi se decc din cand in cand si cred ca mi-o sparsese cineva. dar acum nu mai vrea sa imi accepte noua parola. la recover nu imi mai merge nici macar secret answer care il stiu sigur., pt ca l-am mai folosit. stiu ca se pot sparge adresele de mail.. si stiu si cum.. dar la alte persoane care o stiu.. da dak eu nu o stiu.. ce fac? pot sa ii contactez pe astia de la yahoo?
| ||
|
| | #413 (permalink) | ||
|
Va rog si eu ceva ... am Linux Red Hat 8 ... versiunea de Yahoo nu imi place asa ca am apelat la gaim ... asta din urma , dupa ce i-am setat sa se conecteze pe srv de yahoo etc... imi da eroare si nu ma pot loga pe el deloc ( care va pricepeti si ma puteti ajuta ? macar o sugestie o atentionare ceva ...
| |||
|
| | #415 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #417 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | ||||
|
| | #418 (permalink) | ||
| AIWA, probabil ala avea un sniffer instalat si urmarea ce trimiteau altii legati la acelasi hub. dar alea merg numai in icafe, sau intr-o retea locala, din cate stiu io. adica nu poti de la tine de-acasa sa vezi ce discuta Cornel din Franta cu Ciresica din SUA.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|