![]() |
| | #402 (permalink) | ||
|
- Revin si eu cu o problema... intr-adevar eu am lista "YM" FULL !! Am incercat sa sterg anumite contacte, fara succes insa, eu dau "Delete" , sterg si "Grupul" si tot etc. ...dupa ce dau a doua zi "Sign in" contactele sterse sunt din nou in lista ! In situatia de fata nu stiu cum sa procedez ![]() - Daca v-ati lovit de problema.. reply here pls. _______________________________________ LATER EDIT: AM REZOLVAT! ![]() 1. Am accesat: http://address.yahoo.com/yab/us/ 2. Am sters absolut tot din "Address Book" apoi selectiv contactele la care am vrut sa renunt din lista YM, de data asta totul functionand OK! Last edited by WZY; 16-01-2006 at 13:00.. | |||
|
| | #403 (permalink) | ||
|
Eu chiar atatia prieteni n-am...totusi 300 de contacte mi se pare un numar rezonabil, dar vad ca pentru unii nu...
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #404 (permalink) | ||
|
Intrebare: stie cineva de vreun utilitar care, la apasarea unei anumite combinatii de taste, ascunde YM? Am avut la un moment dat asa ceva, pe o versiune mai veche, si era super, chiar daca intra vreun mesaj de la cineva din lista, il tinea ascuns, pana vroiai sa il vezi. Probabil s-a discutat de asta, dar e un topic lung.. Multumesc pentru ajutor.
| |||
|
| | #405 (permalink) | ||
| Quote:
... Erau si dusmani printre ei si colegi etc. colaboratori si alte grupuri!Faza e ca atunci cand ai lista incarcata si vrei sa faci curat, serverul Yahoo merge (ca timp de raspuns/ operare a modificarilor) incredibil de greu, incat abia a-2-a zi constati ca modificarile pe care ai incercat sa le faci se concretizeaza intr-un rezultat favorabil!! - ma refer si la o simpla mutare a unor useri dintr-un grup in altul !! | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
|
oh,cat as vrea un utilitar ca sa vad pe listele cui sunt ca friend
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #408 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Quote:
si eu am aceeasi problema...stie cineva o rezolvare...? | ||
|
| | #409 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca este neaparat asta cauza... Si eu aveam aceeasi problema, am refacut SO(nu pentru aceasta problema), am pus Xp cu SP2 si spre surprinderea mea s-a vazut normal camera. Incearca totusi sa activezi daca nu e activat modul SuperWebcam din Preferences. Eu am constatat o schimbare radicala a calitatii imaginii. Bafta! | |||
|
| | #411 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
mi-am skimbat din motive de securitate parola azi la yahoo.. pt ca mi se decc din cand in cand si cred ca mi-o sparsese cineva. dar acum nu mai vrea sa imi accepte noua parola. la recover nu imi mai merge nici macar secret answer care il stiu sigur., pt ca l-am mai folosit. stiu ca se pot sparge adresele de mail.. si stiu si cum.. dar la alte persoane care o stiu.. da dak eu nu o stiu.. ce fac? pot sa ii contactez pe astia de la yahoo?
| ||
|
| | #413 (permalink) | ||
|
Va rog si eu ceva ... am Linux Red Hat 8 ... versiunea de Yahoo nu imi place asa ca am apelat la gaim ... asta din urma , dupa ce i-am setat sa se conecteze pe srv de yahoo etc... imi da eroare si nu ma pot loga pe el deloc ( care va pricepeti si ma puteti ajuta ? macar o sugestie o atentionare ceva ...
| |||
|
| | #417 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | ||||
|
| | #418 (permalink) | ||
| AIWA, probabil ala avea un sniffer instalat si urmarea ce trimiteau altii legati la acelasi hub. dar alea merg numai in icafe, sau intr-o retea locala, din cate stiu io. adica nu poti de la tine de-acasa sa vezi ce discuta Cornel din Franta cu Ciresica din SUA.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #420 (permalink) | ||
| Conspiratie. AIWA, inca mai caut
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |