Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-01-2006, 15:59   #401 (permalink)
Registered User

eddymutu7's Avatar

sunt curios cati useri intra intr`o lista...am auzit la cineva ca nu mai mult de 3oo...?dar in ignore list?

eddymutu7 is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2006, 11:23   #402 (permalink)
WZY
Terminator

WZY's Avatar

- Revin si eu cu o problema... intr-adevar eu am lista "YM" FULL !!

Am incercat sa sterg anumite contacte, fara succes insa, eu dau "Delete" , sterg si "Grupul" si tot etc. ...dupa ce dau a doua zi "Sign in" contactele sterse sunt din nou in lista ! In situatia de fata nu stiu cum sa procedez

- Daca v-ati lovit de problema.. reply here pls.

LATER EDIT: AM REZOLVAT!

1. Am accesat: http://address.yahoo.com/yab/us/

2. Am sters absolut tot din "Address Book" apoi selectiv contactele la care am vrut sa renunt din lista YM, de data asta totul functionand OK!

Phone:

Last edited by WZY; 16-01-2006 at 13:00..

WZY is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2006, 23:45   #403 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Eu chiar atatia prieteni n-am...totusi 300 de contacte mi se pare un numar rezonabil, dar vad ca pentru unii nu...

"Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin)

Annalyzer is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2006, 13:15   #404 (permalink)
Registered User

Konijiro's Avatar

Intrebare: stie cineva de vreun utilitar care, la apasarea unei anumite combinatii de taste, ascunde YM? Am avut la un moment dat asa ceva, pe o versiune mai veche, si era super, chiar daca intra vreun mesaj de la cineva din lista, il tinea ascuns, pana vroiai sa il vezi. Probabil s-a discutat de asta, dar e un topic lung.. Multumesc pentru ajutor.

Konijiro is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2006, 13:27   #405 (permalink)
WZY
Terminator

WZY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Annalyzer
Eu chiar atatia prieteni n-am...totusi 300 de contacte mi se pare un numar rezonabil, dar vad ca pentru unii nu...
- Mai, nici eu nu aveam 300 prieteni ... Erau si dusmani printre ei si colegi etc. colaboratori si alte grupuri!
Faza e ca atunci cand ai lista incarcata si vrei sa faci curat, serverul Yahoo merge (ca timp de raspuns/ operare a modificarilor) incredibil de greu, incat abia a-2-a zi constati ca modificarile pe care ai incercat sa le faci se concretizeaza intr-un rezultat favorabil!! - ma refer si la o simpla mutare a unor useri dintr-un grup in altul !!

Phone:

WZY is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2006, 14:02   #406 (permalink)
Registered User

Konijiro's Avatar

L-am gasit.. Se cheama Yahoo Pal.. Dar e demo, trebuie sa il cumpar dupa 15 zile... Stie cineva vreun soft freeware care face aceeasi treaba?

Old 21-01-2006, 16:04   #407 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

oh,cat as vrea un utilitar ca sa vad pe listele cui sunt ca friend

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2006, 19:55   #408 (permalink)
ams
Registered User

Quote:
Originally Posted by Blademaster
Salut , am si eu o problema la care sper sa gasesc raspuns si anume : am un webcam pe care l-am instalat si functioneaza perfect, insa cand il conectez la yahoo si transmit imaginea la mine se vede bine dar la persoana caruia ii transmit datele imagine este o umbra gri sau ceva de genu , mentionez ca pe msn camera merge perfect deci nu e camera de vina ( insa nu-mi place msn ) ! Am inteles ca mai multa lume a avut problema asta si sper sa sa afu si eu solutia iar in caz contrar va rog sa imi recomandati si mie alt soft pt videochat in afar de yahoo,msn sau trillian , nu stiu daca icq are suport pt webcam dar nu ma intereseaza (eu am nevoie sa vorbesc si sa ma vad cu o singura persoana) deci poate sa fie cat mai simplu si eficient !

si eu am aceeasi problema...stie cineva o rezolvare...?

ams is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2006, 20:12   #409 (permalink)
Registered User

Malasuerte's Avatar

Nu stiu daca este neaparat asta cauza... Si eu aveam aceeasi problema, am refacut SO(nu pentru aceasta problema), am pus Xp cu SP2 si spre surprinderea mea s-a vazut normal camera. Incearca totusi sa activezi daca nu e activat modul SuperWebcam din Preferences. Eu am constatat o schimbare radicala a calitatii imaginii.
Bafta!

Malasuerte is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2006, 12:26   #410 (permalink)
Registered User

Konijiro's Avatar

@ams: a aparut skype 2.0 cu suport video call.. Incearca, se pare ca e ok...

Old 22-01-2006, 18:45   #411 (permalink)
eol
Registered User

mi-am skimbat din motive de securitate parola azi la yahoo.. pt ca mi se decc din cand in cand si cred ca mi-o sparsese cineva. dar acum nu mai vrea sa imi accepte noua parola. la recover nu imi mai merge nici macar secret answer care il stiu sigur., pt ca l-am mai folosit. stiu ca se pot sparge adresele de mail.. si stiu si cum.. dar la alte persoane care o stiu.. da dak eu nu o stiu.. ce fac? pot sa ii contactez pe astia de la yahoo?

eol is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2006, 21:17   #412 (permalink)
combat chicken

bau_bau646's Avatar

nu pot sa pun pe nimeni in lista.imi zice ca a durat mai mult decat trebuia si sa verific lista mai tarziu...asta fac de 2zile...sugestii?\

bau_bau646 is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 23:18   #413 (permalink)
Banned

usak_aydin's Avatar

Va rog si eu ceva ... am Linux Red Hat 8 ... versiunea de Yahoo nu imi place asa ca am apelat la gaim ... asta din urma , dupa ce i-am setat sa se conecteze pe srv de yahoo etc... imi da eroare si nu ma pot loga pe el deloc ( care va pricepeti si ma puteti ajuta ? macar o sugestie o atentionare ceva ...

usak_aydin is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 23:25   #414 (permalink)
Viitor inginer chitarist

:|
Toti de pe forumul asta au puteri paranormale sa stie ce eroare iti da tie gaim-ul

Cosu is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 23:39   #415 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Quote:
Originally Posted by eddymutu7
sunt curios cati useri intra intr`o lista...am auzit la cineva ca nu mai mult de 3oo...?dar in ignore list?
300 maxim .

X-White is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 08:27   #416 (permalink)
Banned

usak_aydin's Avatar

lol.... ok,acum am vazut ca nu am zis si ceea ce scrie in eroare .. imi zice asa :

idul_meu has been signed off : unable to read

usak_aydin is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 12:15   #417 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by BrutusStudios
Ca sa fiu clar de la bun inceput !
Vreau sa stiu ce au vorbit 2 persoane intre ele pe yahoo messenger ! Am id-urile si parolele lor ! Daca incerc sa ma loghez de la mine si dau message archive ... abia atunci il activez ca este pe calculatorul meu iar la calculatoarele lor nu am acces.
Exista vreo cale prin care sa vad conversatiile?
Astept raspunsurile voastre !
Pina de curind am crezut ca nu se poate ...din pacate am vazut la un Icafe un soft cu care putea urmari ce discuta 2 persoane intre ele! Spre rusinea mea...nu m-am uita sa vad cum se numeste intrucat nu-mi place sa primesc raspuns de genul" dar de ce tragi cu ochiul la mine!?" Daca ai arhiva uite aici ceneva se lauda ca are soft de descifrat!
Quote:
Originally Posted by adilmarin
Pentru citit arhiva este usor,da-mi un Pm si am un utilitar care ti-o poate citi si poti sa o si salvezi.........
Daca stie cineva ceva sa spuna!

Quote:
Originally Posted by PigBrother
Io as vrea un soft de recunoastere al IQ-ului sa sa pot da ignore in mod automat
Pig ai gasit? Daca da ..fa un gest caritabil si catre mine! Multam!
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 12:46   #418 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

AIWA, probabil ala avea un sniffer instalat si urmarea ce trimiteau altii legati la acelasi hub. dar alea merg numai in icafe, sau intr-o retea locala, din cate stiu io. adica nu poti de la tine de-acasa sa vezi ce discuta Cornel din Franta cu Ciresica din SUA.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 15:15   #419 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Dar de ce numele amândorura începe cu „C”?

Raven is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 15:50   #420 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Conspiratie.
AIWA, inca mai caut

PigBrother is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules