Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-01-2006, 16:36   #421 (permalink)
Registered User

Occam's Avatar

Pentru doritori, am un archive search pt Yahoo! facut de mine personal. La ora asta consta intr-un script (js) si un exe folosit pt decriptarea arhivelor ".dat". No GUI ca mi-a fost lene si mie nu-mi trebuie :fuckoff: ! daca se ofera cineva sa faca, ii foarte multumesc.

P.S. Am incercat sa-l atasez la mesaj dar nu i-a placut (upload failed). Aveti idee de ce?

Occam is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 17:17   #422 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

vezi ca fisierul sa fie in lista "admisa" la upload de catre forum.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 22:44   #423 (permalink)
Registered User

Occam's Avatar

Ok... cred ca acum am reusit.
Attached Files
File Type: zip YMArchiveSearch.zip (40.3 KB, 730 views)

Occam is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 00:07   #424 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez
AIWA, probabil ala avea un sniffer instalat si urmarea ce trimiteau altii legati la acelasi hub. dar alea merg numai in icafe, sau intr-o retea locala, din cate stiu io. adica nu poti de la tine de-acasa sa vezi ce discuta Cornel din Franta cu Ciresica din SUA.
Gata hai ca am facut-o si pe asta...l-am sculat pe un amic din somn...misto ca nu m-a injurat cica programul se numente arhive decoder si poti vedea cu el ce discuta un ins de la tine din lista cu alt ins de la tine din lista ...chestia e sa se cunoasca intre ei! Am sa ma uit si eu dupa el dar maine ca acum plec la tv si somn
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 10:15   #425 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

bine, dar pentru asta trebuie sa ai arhiva conversatiei dintre ei si sa stii id-urile lor. nu?

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry

Old 25-01-2006, 10:36   #426 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA
cica programul se numente arhive decoder si poti vedea cu el ce discuta un ins de la tine din lista cu alt ins de la tine din lista ...chestia e sa se cunoasca intre ei!
ROFL
*A se cunoaşte între ei* = *A se avea unul pe altul în listă* ?

Chiar şi aşa, nu cred că se poate. N-ai cum să sniffereşti ce vorbesc ăia pe alte linii. Doar în LAN se mai poate, cum bine zicea cineva.

Dacă e Archive Decoder-ul de care ştiu eu, tot ce face ăla e să ia o arhiva .dat şi să o deschidă în 'plain text'. Dar arhiva aia nu ai cum s-o iei din eter, ci de pe unul dintre calculatoarele unde a fost salvată.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 16:09   #427 (permalink)
Registered User

AdViL's Avatar

Din motiv ca threadu a ajuns deja prea lung ca sa il mai citesc, as dori si eu un link safe catre programul Deny-a-Buddy.. Mersi

AdViL is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 16:11   #428 (permalink)
Banned

dar daca cumva stiu parola cuiva de la mine din lista am cum sa snifferesc ceea ce vorbeste el? Yo zic ca se poate. Chiar ceva de genul 2 computere pe acelasi ID sa zic si sa vina mesajele si la el si la mine. Daca gas cineva asa ceva ar fi prea marfa...

BigBlood is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 16:34   #429 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by BigBlood
dar daca cumva stiu parola cuiva de la mine din lista am cum sa snifferesc ceea ce vorbeste el? Yo zic ca se poate. Chiar ceva de genul 2 computere pe acelasi ID sa zic si sa vina mesajele si la el si la mine. Daca gas cineva asa ceva ar fi prea marfa...
nu se poate, din simplul motiv ca nu poti fi logat de mai multe ori in acelasi timp pe un cont. si e bine ca e asa, altfel s-ar gasi tot felul de scriptkiddiez (no offence) care sa "sniffereasca" ce vorbesc altii.

Old 25-01-2006, 16:37   #430 (permalink)
motociclist inrait

cataaa's Avatar

Daca tot se vorbeste de messenger pe aici, are cineva idee cand sunt p off-line se face singur online ? virus am scanat si nu am.. pls help me!

cataaa is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 16:44   #431 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

cataaa: nu cumva ai probleme cu netul? daca pici -- pe invisible fiind -- si apoi se logheaza yahoo automat cand revine netul, o sa fii visible.

apropo de asta, am auzit o chestie funny: daca esti pe invisible si pici (i.e., nu dai logout), celorlalti din lista ta le apare "X is now offline". recunosc ca si eu am vazut uneori cum ca cineva din lista nu mai e online, fara sa-l fi vazut intrand mai inainte. deci, inca o metoda sa-i descoperi pe cei undercover...

Old 26-01-2006, 14:07   #432 (permalink)
Banned

Yeahhhhhhhhhhh, tocmai am gas programu care gas userii care stau pe invisible, programu merge pentru oricine garantat.

Il gasiti aici : http://download.softpedia.ro/softwar...dySpySetup.exe

Old 26-01-2006, 14:51   #433 (permalink)
Registered User

-=AlukarD=-'s Avatar

Location: Singura tara unde esti laudat daca esti prost gramada
Quote:
Yeahhhhhhhhhhh, tocmai am gas programu care gas userii care stau pe invisible, programu merge pentru oricine garantat.

Il gasiti aici : http://download.softpedia.ro/softwar...dySpySetup.exe
Cam tarziu...dar poate glumesti.
Link-ul tau nu e bun. Ia de AICI.

-=AlukarD=- is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2006, 15:04   #434 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
Quote:
Originally Posted by Konijiro
Intrebare: stie cineva de vreun utilitar care, la apasarea unei anumite combinatii de taste, ascunde YM? Am avut la un moment dat asa ceva, pe o versiune mai veche, si era super, chiar daca intra vreun mesaj de la cineva din lista, il tinea ascuns, pana vroiai sa il vezi. Probabil s-a discutat de asta, dar e un topic lung.. Multumesc pentru ajutor.
Hyper YM, cred.. www.numedecod.ro/hyperym.php (parca)

nu stiu, ca nu l-am folosit mult.

gismo is offline    Send Message via Xfire to gismo Reply With Quote
Old 26-01-2006, 15:05   #435 (permalink)
Banned

ba linkul tau este la fel de bun ca al meu numa ca al meu salveaza timp.....Si nu este tarziu deloc este un buddy spy pentru ultima versiunde yahoo mai ales ca ultimu nu mergea pe orice versiune....

Old 26-01-2006, 15:44   #436 (permalink)
Registered User

-=AlukarD=-'s Avatar

Quote:
ba linkul tau este la fel de bun ca al meu numa ca al meu salveaza timp.....Si nu este tarziu deloc este un buddy spy pentru ultima versiunde yahoo mai ales ca ultimu nu mergea pe orice versiune....
Mda ?..Ia uite unde duce linku' tau, BA ! (nu poti da link direct la fisier pe softpedia)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled-1.jpg
Views:	153
Size:	132.6 KB
ID:	78191  

Old 26-01-2006, 15:52   #437 (permalink)
Banned

Linkul meu duce unde trebuie computerul tau insa vad ca nu prea merge cum trebuie .

P.S incearca sa pastrezi un ton calm ca nu suntem la piata unde mergi tu de obicei sa te injuri cu lumea...

Old 26-01-2006, 15:55   #438 (permalink)
Registered User

-=AlukarD=-'s Avatar

Quote:
P.S incearca sa pastrezi un ton calm ca nu suntem la piata unde mergi tu de obicei sa te injuri cu lumea...
1.Din cate stiu eu tu ai zis BA.
2.Si n-am injurat pe nimeni.
3.Esti penibil de la 28 de posturi deja.Vii cu argumente gen "piata"

Old 26-01-2006, 16:07   #439 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez
bine, dar pentru asta trebuie sa ai arhiva conversatiei dintre ei si sa stii id-urile lor. nu?
Quote:
Originally Posted by Mascatu
ROFL
*A se cunoaşte între ei* = *A se avea unul pe altul în listă* ?

Chiar şi aşa, nu cred că se poate. N-ai cum să sniffereşti ce vorbesc ăia pe alte linii. Doar în LAN se mai poate, cum bine zicea cineva.

Dacă e Archive Decoder-ul de care ştiu eu, tot ce face ăla e să ia o arhiva .dat şi să o deschidă în 'plain text'. Dar arhiva aia nu ai cum s-o iei din eter, ci de pe unul dintre calculatoarele unde a fost salvată.
Pentru ca curiozitatea..e a 2a natura la mine am fost la individ la sala! M-am logat pe yahoo de pe pcul lui si cu ajutorul softului respectiv am vazut cum discutau 2 buni amici ce erau in lista mea! Mentionez acei amici nu sint din localitate cu mine...ci la cam 100km si ceva ..nu au fost niciodata la acesta sala de net asa cum pentru mine a fost prima data cind m-am logat pe un PCde la acea sala !
Acum eu sint tabula rasa la soafte deci astept lamuriri de cum este posibil!

Si pentru ca trebuia sa ma conving...am ajuns acasa am intrat din nou pe yahoo si cu ajutorul softului am verificat cum facea ala la sala!
A mers...insa intrucat eu am gasit un demo pe net....la mine nu-mi arata textul in clar dar imi arata discutia cind a avut loc si anumite cuvinte din discutie!
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2006, 16:30   #440 (permalink)
WZY
Terminator

WZY's Avatar

Other SHIT:

- Cum procedez pt. a scapa de mesajele off-line primite de la cei care se afla in "Ignore list" ??
Mai exact... desi le-am dat ignore.. acum cateva luni sa zicem.. tot vad offline mesajele de la ei !!
.. Dar atentie, nu mereu !

Phone:

WZY is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules