![]() |
| | #421 (permalink) | ||
|
Pentru doritori, am un archive search pt Yahoo! facut de mine personal. La ora asta consta intr-un script (js) si un exe folosit pt decriptarea arhivelor ".dat". No GUI ca mi-a fost lene si mie nu-mi trebuie :fuckoff: ! daca se ofera cineva sa faca, ii foarte multumesc. P.S. Am incercat sa-l atasez la mesaj dar nu i-a placut (upload failed). Aveti idee de ce?
__________________ Pluralitas non est ponenda sine neccesitate | |||
|
| | #424 (permalink) | ||
| Quote:
cica programul se numente arhive decoder si poti vedea cu el ce discuta un ins de la tine din lista cu alt ins de la tine din lista ...chestia e sa se cunoasca intre ei! Am sa ma uit si eu dupa el dar maine ca acum plec la tv si somn
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #425 (permalink) | ||
|
bine, dar pentru asta trebuie sa ai arhiva conversatiei dintre ei si sa stii id-urile lor. nu?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #426 (permalink) | ||
| Quote:
*A se cunoaşte între ei* = *A se avea unul pe altul în listă* ? Chiar şi aşa, nu cred că se poate. N-ai cum să sniffereşti ce vorbesc ăia pe alte linii. Doar în LAN se mai poate, cum bine zicea cineva. Dacă e Archive Decoder-ul de care ştiu eu, tot ce face ăla e să ia o arhiva .dat şi să o deschidă în 'plain text'. Dar arhiva aia nu ai cum s-o iei din eter, ci de pe unul dintre calculatoarele unde a fost salvată.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #428 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
dar daca cumva stiu parola cuiva de la mine din lista am cum sa snifferesc ceea ce vorbeste el? Yo zic ca se poate. Chiar ceva de genul 2 computere pe acelasi ID sa zic si sa vina mesajele si la el si la mine. Daca gas cineva asa ceva ar fi prea marfa...
| ||
|
| | #429 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #431 (permalink) | ||
| cataaa: nu cumva ai probleme cu netul? daca pici -- pe invisible fiind -- si apoi se logheaza yahoo automat cand revine netul, o sa fii visible. apropo de asta, am auzit o chestie funny: daca esti pe invisible si pici (i.e., nu dai logout), celorlalti din lista ta le apare "X is now offline". recunosc ca si eu am vazut uneori cum ca cineva din lista nu mai e online, fara sa-l fi vazut intrand mai inainte. deci, inca o metoda sa-i descoperi pe cei undercover...
|
| | #432 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
Yeahhhhhhhhhhh, tocmai am gas programu care gas userii care stau pe invisible, programu merge pentru oricine garantat. Il gasiti aici : http://download.softpedia.ro/softwar...dySpySetup.exe | ||
|
| | #433 (permalink) | ||
| Quote:
Link-ul tau nu e bun. Ia de AICI.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #434 (permalink) | ||
| Quote:
nu stiu, ca nu l-am folosit mult. | |||
|
| | #436 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #438 (permalink) | ||
| Quote:
2.Si n-am injurat pe nimeni. 3.Esti penibil de la 28 de posturi deja.Vii cu argumente gen "piata"
|
| | #439 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Acum eu sint tabula rasa la soafte deci astept lamuriri de cum este posibil! Si pentru ca trebuia sa ma conving...am ajuns acasa am intrat din nou pe yahoo si cu ajutorul softului am verificat cum facea ala la sala! A mers...insa intrucat eu am gasit un demo pe net....la mine nu-mi arata textul in clar dar imi arata discutia cind a avut loc si anumite cuvinte din discutie!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #440 (permalink) | ||
Other SHIT:- Cum procedez pt. a scapa de mesajele off-line primite de la cei care se afla in "Ignore list" ?? Mai exact... desi le-am dat ignore.. acum cateva luni sa zicem.. tot vad offline mesajele de la ei !! .. Dar atentie, nu mereu !
__________________ Phone: | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|