![]() |
| | #441 (permalink) | ||
| Quote:
AIWA: m-ai facut curios.. vreau si io programul ala ... pana una alta, n-am nici o idee cum poate fi posibil.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #442 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Am eu 3 programe din-alea dar nu le-am incercat.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #444 (permalink) | ||
|
Va dau eu...you sick people ...dar nu stiu daca e ok pe forum,adica nu se supara PigBrother ?1.Neda-Nama (yahoo message archive decoder) 2.Yahoo Message Archive Decoder 3.Super Yahoo Messenger Archive Decoder Exact asa se numesc so..Google ! Al treilea mi se pare cel mai complex,dar nu am incercat nici unul sa "fur" ceva din arhiva cuiva Nu prea ma intereseaza.Daca nu e bine sa fie pe forum,rog sa fie sters postul,desi am vazut ca 2 din ele nu-s free si fiecare face ce vrea,e o chestie de bun-simt,nu e chiar hacking...e mai mult "knowing what that bastard talks about me or my gf is cheating on me !"
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " Last edited by -=AlukarD=-; 26-01-2006 at 19:24.. | |||
|
| | #445 (permalink) | ||
| Quote:
Atentie nu e free deci repet am gasit si testat la mine varianta DEMO!!!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #446 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
poate ne lamuresti si pe noi cum zici tu ca citeste arhiva, ca nici unul din programele de care zice pbdizayn nu poate sa faca asa ceva, el ia doar pe cele de pe hdd..... Daca totusi estei amabil aiwa sa ne dai si un link spre respectivu soft....nu de alta da pana nu vad cu ochii mei nu cred, si vorbesc cred pentru majoritatea oamenilor care citesc acest thread.. | ||
|
| | #448 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 | Quote:
Asta te lamureste domnu pig brother??????? Tu crezi ca vorbeam degeaba asa..... | ||
|
| | #451 (permalink) | ||
|
Eu nu am inteles cum se face sa spionezi conversatiile... EDIT: M-am prins care e ideea. Asta e programul: http://www.shareup.com/Super_Yahoo_M...oad-20336.html Deci: pe calculatorul tau trebuie sa se fi logat cel putin odata userul ce vrei sa ii spionezi arhiva. Dupa ce ai instalat "Yahoo messenger super archive decoder" apesi pe butonul "enable archiving in yahoo messenger profiles" si la bifezi pe cele ce vrei sa le salveze. Atasez si niste imagini cu conturile si cum se face. E bine ca se poate si parola programul sa nu se prinda nimeni ca te bagi unde nu e treaba ta
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! Last edited by Bimm3r; 27-01-2006 at 14:56.. | |||
|
| | #452 (permalink) | ||
Frate sincer nici eu poate se indura cineva sa puna pana la urma un link spre acel program miraculos care face asa ceva. Chiar daca ar fi sa fie unu care merge numai daca stii parola indivizilor. Pe mine unu nu m-ar deranja.... Numai de ar exista......Ca de fantasme.....Eh am auzit destule | ||
|
| | #453 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Din cate stiu eu arhiva se pastreaza pe HDD de pe care folosesti YM. Mi se pare cam sf sa poti citi arhiva cuiva de la distanta doar cu programul ala, care zice asa : "Save other's conversations in text or HTML format without their password. Decode and view Yahoo Messenger's message archive that is stored on your computer". E vorba doar de ce e pe hardul tau.
| ||
|
| | #454 (permalink) | ||
| Quote:
Daca holbezi ochii o sa vezi ca rahatul ala decodeaza doar arhivele locale pt. ca nu e troian sa accepte conexiuni din afara. Oricum urmatoarea discutie despre "cum vad ce discuta altii pe YM" se soldeaza cu ban.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #455 (permalink) | ||
Pigbrother nu cred ca daca esti admin pe aici iti da dreptul sa fii asa stresant!. Pe langa asta poate ar trebui sa ii dai ban si lu aiwa ca el a inceput toata discutia. Apropo smechere yo nu am folosit cuvinte gen rahatu ala sau alte chestii.... Mai gandestete ce scrii Toate cele bune. | ||
|
| | #456 (permalink) | ||
|
1. daca vrei sa fii bagat in seama invata sa scrii corect romaneste 2. smecher le zici la gigeii mancatori de pufuleti de la radacina blocului nu mie. 3. nu ma intereseaza daca ma gasesti stresant, nu particip la concurs de popularitate pe CG 4. studiaza regulamentul
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #459 (permalink) | ||
|
BigBlood, te rog las-o mai moale. Esti mult prea nou pe-aici ca sa zici "sa ii dai ban lui AIWA" Te rog frumos, abtine-te. Capul la cutie.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #460 (permalink) | ||
| Quote:
02. Daca ai ceva nelamuriri privind comportamentul lui e bine sa studiezi cu mare atentie REGULAMENTUL si daca te consideri ca esti fara pacat atunci deschide gura si spune ce ai de spus CIVILIZAT 03. Foarte multi din cei ce sint zi de zi pe acest forum sa stii ca sint oameni ce au foarte mult bun simt, unii chiar au si copii asa ca....atentie la cine faci referire cu spitalul! A faptul ca unii lucreza in spital...da daca te-ai referit la asta da...sint ceva useri ce lucreza acolo Uite nu stiu daca sint medici de boli mintale![]() 04. Atentie la ce am inceput eu sa spun! Am spus clar am vazut la cineva...am fost curios sa incerc si am incercat...mare lucru nu am inteles nici eu intrucat programul nu e free si nu am cref sa stau sa vad cum se cumpara si etc si etc! 05. Discutam despre un soft...atita timp cat nu intervine in discutie ceva ce sa aduca a piraterie e bine ..la cel mai mic semn insa....e jale! Considera ca esti deja avertizat! alegerea este numai a ta...cum ai de gind sa discuti ..ne comportam omeneste...ramanem prieteni..incepet cu discutii de dupa blocuri..ne apucam sa apasam pe butoane!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |