![]() |
| | #461 (permalink) | ||
|
Măi oameni buni, ia terminaţi odată cu poluarea asta pe un thread dezvoltat atât de mult şi bine! Ar fi păcat să se închidă datorită unora mai libertini în vorbire/ exprimare, dar cu mai puţină gramatică la activ...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #462 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca s-a mai spus, dar am gasit un skin de YM; merge si pe versiunea 7: http://elitenick.com/index.php?page=...messengerskins
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #463 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
deci in cele din urma programul este o fantasma. Eram sigur.... Indiferent cum ar fi cu plata fara plata, macar daca era sa il incerc sa vad ca functioneaza mi l-a dat cineva de pe forum si mie dar se pare ca programu super messange arhive decoder nu functioneaza | ||
|
| | #468 (permalink) | ||
| Quote:
AIWA, postează programul ăla DEMO, dacă e de acord PigBrother, sau dă un link ceva, să văd şi eu minunea.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #470 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #472 (permalink) | ||
|
Testat, nu functioneaza.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #474 (permalink) | ||
|
am un prieten care nu sta niciodata pe invisible , nu inchide niciodata computerul si nu iese din YM niciodata si aproape nu raspunde niciodata pentru ca nu este la computer prea des . Ce rezolvare gasiti pentru asta ? ca BuddySpy nu mai este valabil in situatia asta Intrebare . Dupa ce aflati ca persoana respectiva care sta pe invisible de fapt este logata, ce faceti ? Va suparati pe el si nu mai impartit jucariile ? http://www.zemericks.com/ Welcome to Zemerick Software We have software to log every major instant messenger: AOL Instant Messenge ICQ MSN Messenger Yahoo! Messenger Trillian Skype Pentru cei care ar putea avea nevoie sa pastreze in scopuri personale sau pentru arhiva log-urile . | |||
|
| | #477 (permalink) | ||
|
Pai mai Jigodie, pune un adaware, da un scand de spyware, daca gaseste curata, dezinstall messenger beta, ia versiunea finala si va fi ok.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #478 (permalink) | ||
|
Nu. Nu ar avea de ce.
|
| | #480 (permalink) | ||
|
exista un programel sau o setare ca dupa ce pica internetul si se conecteaza iar messengerul sa intre un anumit status? eu nu-l inchid niciodata. cand plec pun status ca sunt plecat. ei bine, daca pica si pt 2-3 sec internetul el se conecteaza si raman available. faza nasoala e ca nu folosesc idle si zic unii ca nu vb cu ei.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|