![]() |
| | #501 (permalink) | ||
| Quote:
dumnezeule! mai bine iti scriai singur un client de ym...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #502 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Chiar mi-ar putea afla parola asa de repede?Eu din cate stiu numai o persoana care ar avea acces la mine in pc ar putea sa imi afle parola in intrerval atat de scurt.De scanat am scanat cu antispy (serach and distroy si ad-aware)si antivirus(bitdefender si kaspersky ) si nu mi-a aratat nimic suspect....
| ||
|
| | #503 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ai folosit acelasi ID poti sa schimbi oricat parola daca cineva vrea,te va hackui si nu trebuie sa stie parola ta.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #508 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #509 (permalink) | ||
|
De 4 zile nu merge să îmi schimb avatarul. Am încercat cu 7.5, dar îmi rămâne aceeaşi imagine dinainte, pe care eu vreau să o schimb. Acum am băgat versiunea mai veche, non-beta, şi nu îmi acceptă decât avatarul animat făcut pe pagina de Yahoo. Aveţi idee ce se întâmplă sau cum pot schimba din nou avatarul în voie?
__________________ >>>Deux Ex Machina<<< | |||
|
| | #511 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ >>>Deux Ex Machina<<< | |||
|
| | #516 (permalink) | ||
|
mhm.. io momentan am decis sa iau o pauza de yahoo messenger. azi incepuse sa nu-mi mai arate mesajele primite decat ca offline-uri dupa un logout-login. asa ca mi-am calcat pe inima si am facut ce parea de neconceput acum ceva timp: am pus trillian. ma enerveaza la culme, cu icon-urile lui idioate si cu faptul ca nu-mi arata avatarurile celor cu care vorbesc (si parca 25$ pe varianta pro nu-mi vine sa dau). dar macar stiu si io ca daca cineva apare in lista e sigur online, si cand imi scrie cineva un mesaj imi apare - ba chiar si scrie "XXX is writing a message". of...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #518 (permalink) | ||
|
lol. de fapt imi place sa am multe iconite sub profil. AIM si ICQ nu am mai folosit de ani de zile, dar am constatat cu surprindere ca nu mi-au disparut conturile si am decis sa le scriu pe forum ca sa nu le uit ... s-a mai intamplat, mai ales cu ICQ, ca prea e dement sistemul cu numere_cat_mai_lungi. MSN nu imi place din principiu, desi mai stau inca pe el. ramane doar Yahoo...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #520 (permalink) | ||
|
Messenger > Preferences > Appearance > For each contact on the Messenger List, show their ai de ales intre yahooID sau nume. banuiesc ca de la asta e problema...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|