![]() |
| | #542 (permalink) | ||
|
Parca chestia asta mergea. Nu mai stiu sigur. Era vb de 7.0 nu de ver beta http://www.softpedia.com/get/Interne...ltiYahoo.shtml
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #543 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #544 (permalink) | ||
|
mdap l-am gasit si eu baietii ! ms ! de trilian am auzit aici unde discutati voi... nu l-am vazut niciodata in actiune. Cea mai mare problema e ca toti (si daca nu toti atunci cu siguranta cei mai importanti) oameni cu care discut au YM si cred ca la randul lor nu au auzit de trilian ![]() Banuiesc ca nu sunt compatibile, ca am citit pe undeva cu YM si cu MSN vor sa faca cele 2 programe de chat compatibile intre ele...
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #545 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Nu ca vor ci deja s-a intamplat chestia asta. O sa devina operationala incepand din vara asta (concret o sa poti sa ai contacte de pe MSN si de pe YM pe acelasi cont, sa folosesti YM pentru a vorbi cu oameni care folosesc MSN, etc.).
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #546 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #547 (permalink) | ||
|
rsdu3stripes au scos ceva semanator gasesti aic http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-13033.html Bafta.... | |||
|
| | #552 (permalink) | ||
|
ai incercat sa iti faci grupuri ? poate limita e de 300 per grup
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #553 (permalink) | ||
| Quote:
sunt ~50-60 care ii stiu de pe net, nu personal.. multe id-uri nu mai sunt valide.. nu am sters din ei ca am zis ca poate o sa mai am nevoie. nu ma deranjau cu nimic.. Quote:
| |||
|
| | #554 (permalink) | ||
|
hehe... si eu am vreo 15 id-uri din perioada in care intram pe chat-urile yahoo (prin '99), ca nu stiam pe nimeni "cu net" prin zona mea/scoala. n-au mai aparut online de 7 ani, dar tot nu ma lasa inima sa le sterg. dar nici nu-mi fac probleme, poate sa fie si 200 limita de id-uri, tot mai am o gramada pana sa incep sa ma ingrijorez ..
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #555 (permalink) | ||
| Quote:
si pe reteaua locala daca mai ai oamenii care folosesc trillian Are si " Last seen online... " chestie foarte utila care lipseste la YM . singura chestie care nu o poti face este sa transferi fisiere direct . | |||
|
| | #557 (permalink) | ||
|
Eroare ciudata, care nu a disparut dupa reinstalarea YM (altceva n-am incercat): de fiecare data cand imi schimb status-ul si uneori din senin, imi apare celebrul "This program has generated an error and will be killed now". Totusi, YM merge bine-mersi in continuare, asa ca m-am rezumat la a muta fereastra intr-un colt si a-mi vedea de treaba in continuare... A mai patit careva asta?
| |||
|
| | #559 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #560 (permalink) | ||
|
Ce porcarie de program... uitati in poza, arata k am primit nush cate mail-uri si de fapt in mail a venit unul singur !!! http://img156.imageshack.us/img156/5198/wtf2wo.jpg | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |