![]() |
| | #581 (permalink) | ||
| Quote:
http://login.yahoo.com/config/login_...ger.yahoo.com/
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #583 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema....de fapt nu eu am problema ci un prieten care a ramas fara contul de Y! pentru ca i-a fost furat ; eu unul nici nu stiam ca se poate asa ceva . Are vreo sansa sa isi recupereze contul de Y!? Si daca da cum, exista vreun utilitar ceva? Multumesc!
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #587 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #588 (permalink) | ||
|
Vedeti ca messenger 7.5 are o reclama _deosebit_ de enervanta care nu mai merge scoasa din optiuni. Pana se hotarasc sa o scoata, cred ca merg pe oldversion.com .
| |||
|
| | #589 (permalink) | ||
|
eu tocmai am trecut back pe 7 si mi se pare ca se misca mai bine decat 7.5
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #590 (permalink) | ||
|
si eu la fel ... 7.5 este total enervant Angel 5 - exista foarte simplu optiunea de Forget your ID or password? la mail.yahoo.com ... bafta delo delo | |||
|
| | #593 (permalink) | ||
|
am o problema...de cateva zile de fiecare data cand dau sa verific mailu din YM sau sa deschid orice din YM (mail, contacts) legat de site web...nu imi deschide. Page cannot be found. S-a intamplat asta si la altii ? sunt eu mai ghinionist ? Mersi anticipat
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #595 (permalink) | ||
|
Intrebare: stiti cumva daca au aparut programe de boot pt YM 7? Mergeau pe 7 beta unele..Faza e ca a inceput sa mi se inchida messengerul din cand in cand. Fara nici o eroare, fara nici un mesaj, nimic, pur si simplu dispare cu tot cu ferestrele de privat deschise pana atunci...Aveti vreo idee ce si cum?
| |||
|
| | #596 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | am nevoie de ajutor
Deci recent am reinstalat winxp. Am pus 7.5 beta...si am observat ca raman online FOREVER ...indiferent daca dau signout...toti de pe lista mea ma vad online 24/7. Singurul fel in care pot controla statusul meu e sa fiu logat. Partea mai nasoala e ca nu primesc niciodata mesaj offline din cauza asta. Confruntat cu aceasta problema m-am intors la 7.0(desigur inainte am sters registri tot ) si degeaba tot aceeasi problema.Am incercat toate kestiile...m-am logat de la un amic in timp ce eram logat acasa poate imi fortza contu sa se deconecteze. Am citit tot thread-ul acesta. Inca nu as vrea sa incerc cu trillian sau gaim; as vrea sa pot rezolva treaba asta fara reinstall windows daca se poate. Faza culmea e ca fratele meu nu are probleme cu contu lui cand se logheaza de pe acest calculator. Si nu avea nici la beta 7.5. In rest contul merge...trimitere de mesaje atat online cat si offline. Va rog o solutie sau niste idei. Nu as vrea sa imi sugerati reinstalare win sau tot felu de scanari(care le-am facut de n ori - n->infinit) si nici creare id nou. | ||
|
| | #598 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Am o problema cu messengerul asta nenorocit. Nu ma lasa sa-mi activez webcam-ul. Daca cineva imi da invite, pot sa-l vad pe al lui. Eu daca ii dau invite sa-l vada pe al meu imi blocheaza mess-ul. Culmea e ca nici nu are importanta daca am sau nu webcam-ul instalat deu deconectat. Are cineva ideea care e cauza, si eventual remediul ? Mentionez ca si mess 7.5, si 7 se comporta la fel. | ||
|
| | #599 (permalink) | ||
|
Intră aici ca să-ţi verifici webcamul, dacă nu vezi nimic verifică la options dacă e selectat. Intră pe pagină cu IE, alte browsere se pare că nu sunt suportate. Vezi să nu îţi cauzeze probleme firewall-ul. Fă teste cu el oprit. Ai cumva şi un tuner în PC?
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #600 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Se pare ca e un bug de la mess., din ce am mai citit pe ici pe colo. Tuner n-am, firewall-ul nu e problema. Mai caut... edit: Am reinstalat si sistemul de operare, tot nu s-a rezolvat. O avea oare ceva de-a face cu placa video ati, proaspat achizitionata ? Last edited by 86C415; 08-04-2006 at 23:07.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |