![]() |
| | #604 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Quote:
LE. Nope, tot un drac. Driverele alea au nu au rezolvat toate problemele... Last edited by 86C415; 09-04-2006 at 19:15.. | ||
|
| | #605 (permalink) | ||
|
Cosmin, incearca si cu Omega Drivers Eu p-astea le folosesc de mult si mi se par mult mai bune decat driverele oficiale si n-am avut probleme nici cu webcamu'. Incearca sa gasesti si un driver mai nou pentru cam, poate rezolva problema. | |||
|
| | #607 (permalink) | ||
|
Trimite-i un fisier si dupa go: start run cmd enter netstat -a si vezi care e din ele, eventual da un netstat si inainte sa trimiti fisierul ca sa vezi ce s-a schimbat (trebuie sa fie un ip cu "connection established" daca nu ma insel). Asta e metoda stiuta de mine, daca stie altcineva una mai buna, please share | |||
|
| | #608 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Quote:
L.E. : n-am noroc .
Last edited by 86C415; 10-04-2006 at 20:08.. | ||
|
| | #609 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #611 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
eu am o problema de kkt.Daca trimit ceva cuiva se trimite in jur de 50% timp in care nu mai primesc niciun mesaj si nici nu ajung ale mele la destinatie apoi se reconecteaza.Pareri ceva?
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #615 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #620 (permalink) | ||
|
s-a mai spus de 100 ori. arhiva se pastreaza local. nu se tine centralizat (i.e. pe serverele yahoo), nu se poate "recupera" remote. deci, arhiva de la birou o recuperezi pe un stick usb, direct de pe computerul in cauza. yahoo decoder functioneaza pe acelasi principiu. tot ce vede el este ce s-a discutat local si e salvat pe computerul de pe care il rulezi.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |