![]() |
| | #624 (permalink) | ||
|
Salut, Poate cineva sa posteze un link de download spre Deny-a-Buddy, va rog frumos. Am incercat sa caut folosind search dar nu mai era valabill.. Multumesc frumos.
__________________ I just can`t seem to trust myself.. so what chance does that leave to anyone else? | |||
|
| | #627 (permalink) | ||
|
De 2 zile Buddy Spy nu-mi mai functioneaza. Si nu stiu de ce. Imi zice "Connecting to YMSG Server" si sta asa. Si mi-a mers perfect. Am incercat sa schimb portul si adresa de conectare dar in van: nu mai vrea de nici o culoare. Aveti idee de ce? S-a mai intamplat la vreun utilizator la fel? Astept idei. Thanks.
__________________ | |||
|
| | #629 (permalink) | ||
|
Eu am instalata ultima versiune de Winamp. Cand ascult muzica nu-mi mai arata cu pluginul vechi, in status, ce melodie ascult. Stie cineva un NOU plugin pentru Winamp (sau orice alta metoda) care sa afiseze in statusul Yahoo! Messenger-ului ce melodie ascult? Thanks...
__________________ | |||
|
| | #630 (permalink) | ||
|
da tu ce plugin foloseai ? ala romanesc? eu am winamp 5.21 si merge f bine cu ala romanesc try this http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=144424 | |||
|
| | #631 (permalink) | ||
|
Mda, de asta nu stiam; insa inconvenientul este ca tre sa fiu online pentru toata lumea ca sa-mi arate in status melodia. Deci daca pun online numai la cei care vreau nu-mi mai arata melodia in status. Idei? Tu cum faci? P.S. Ai rezolvat treaba cu ce ti-am dat pe mail?
__________________ | |||
|
| | #632 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ ... | ||
|
| | #634 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #635 (permalink) | ||
| Quote:
Thanks Dark Reign. I-am dat de cap. Acuma merge perfect exact cum vroiam eu. Inca nu mi-ai raspuns la intrebare...
__________________ | |||
|
| | #637 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #638 (permalink) | ||
|
La tine... La mine merge perfect. Fa in felul urmator: - sa fie bifat "Enabled"; - sa nu scrii nimic in plus la "Song display format"; - nu bifa "Busy"; - la "On Winamp exit switch to:" bifeaza al 2-lea buton. Asa este la mine si merge brici. Perfect. Si nu trebuie sa fiu nici online la toti din lista. Sunt curios daca acuma-ti va merge sau nu. Revino cu detalii please.
__________________ | |||
|
| | #639 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Intrebare.... a aparut antidotul pentru Buddy Spy ? mi se pare un program nesimtit...
__________________ Abit IC7 |Thermalright NB-1C - passive mode| P4 2.4C GHz Northwood @ 3.0GHz| Corsair VS 512MB + Kingmax TinyBGA 256MB 2.5 3-3-7 |Sapphire radeon 9000| Maxtor 80Gb| CD-RW Sony| Antec SL350P SmartPower 350W| Samsung LCD 940BF| Altec Lansing ATP5| Logitech UltraX Media KB| Logitech R95 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |