![]() |
| | #662 (permalink) | ||
|
Cred ca noul yahoo se apropie f mult de msn messenger 8 beta...probabil pt a contura viitorul cand se vor face share la baza de date
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #664 (permalink) | ||
| Quote:
works .. thanks
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #669 (permalink) | ||
|
inca nu v-ati prins ca treaba cu iconitele este la deruta? nu exista un pattern bine definit. de exemplu in profiles.yahoo.com/<insert_id_here> mie nu imi mai apare nimeni online, nici macar cei care au setat la optiuni sa-i arate site-urile cand sunt online. de asemenea, sunt multi online in addresses din inbox, desi stiu cu certitudine ca s-au dus de mult la culcare. poate asa e mai bine, este foarte greu sa verifici daca cineva este offline sau online .apropo, vedeti ca unii din aia care apar offline in lista voastra sunt online bine-mersi, doar si-au tras avatar "yahoo offline" . ii prindeti cand mai scapa pe idle...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #670 (permalink) | ||
|
Asta cu avatarul emoticon de offline e chiar de copii mici ca metoda de "a te ascunde". Ala care este online apare scris mai ingrosat in lista fata de ceilalti. Eu mi-am pus o poza d-asta acum vreo jumatate de an ca sa fie asa de efect pt ca nu se gandise nimeni la asta. Si mai aveam si status "Invisible to Everyone". Cu toate astea mai intrau unii pe mine sa ma intrebe daca sunt online sau offline desi diferenta de font se vedea de la o posta. Singura metoda 100% sigura sa afli daca cineva e online e cu "Invite to Conference". Daca nici asta si nici buddy spy nu e de ajuns, atunci persoana respectiva are o problema si cu siguranta sta exagerat de mult pe messenger. Daca ai probleme cu prietena mai bine o scoti in oras si stati de vb ca doi adulti responsabili, decat sa o spionezi daca nu cumva a mai ramas online dupa ce ti-a zis ca se culca.. | |||
|
| | #671 (permalink) | ||
|
pai cine e online nu e bold la voi in lista? degeaba isi pune avatar de offline, sau nu?
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #672 (permalink) | ||
| BLK: eu sunt sigur ca sunt multi care n-au observat niciodata chestia cu ingrosatul. pe de alta parte, la mine e setat messengerul astfel incat sa arate numai contactele online, asa ca ...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #673 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #674 (permalink) | ||
|
Noul Y! Msg ( 7.5.0.811 ) functioneaza numai cu InternetExplorer 6. Daca IE 6 nu este instalat, Y! Msg se conecteaza foarte greu si daca aveti norocul de a se conecta, atunci cand vrei sa dati un mesaj, va da o eroare de script ( tot ce scrieti si transmiteti nu puteti vedea ), ramanand fereastra alba. So... GL+HF ! 'te-m-as pe el ! ^_^
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #675 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 Location: Bucuresti |
Mi-am instalat si eu noul Yahoo Messenger with voice (7.5.0.811) si a aparut un banner in partea de jos a ferestrei de useri cu o reclama de genu':"Make international calls from your pc". Am cautat prin toate optiunile si nu am reusit sa-i dau remove. A reusit cineva? Ma puteti ajuta? 10x
| ||
|
| | #679 (permalink) | ||
|
Ha!, xelo ! daca modifici valorie din reg-ul ala in http://www.yahoo.com , iti poti verifica si mailul din Y! msg ! ( ca sa poti naviga, selectezi cu mouse-ul textul din pagina pana unde este Yahoo Mail ) ^_^
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #680 (permalink) | ||
|
Nu inteleg de ce te complici cu registrii, cand exista un buton default care face asta. Poate doar daca vrei sa vezi si cate mail-uri ai in bulk | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |