![]() |
| | #881 (permalink) | ||
| E clar.
Shi la mine la fel, cum a zis fratele porc mai sus, de vreo 4 ore asha ! Mai sunt catziva din retzea care se plang pe chatu` retzelei shi cred ca de fapt in momentu` asta nu merge nimanui din retzea... Ce se intampla oare ? Are cineva o explicatzie din`aia shtiintzifico`fantastica plina de detalii tehnice ? | |||
|
| | #884 (permalink) | ||
| Quote:
god damn it ce-i de facut?
__________________ Using: CPU: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2400 MHz; MB: Asus P5KC; Chipset:Intel Bearlake P35; System Memory: 2048 MB; Video: NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (1Gb); Monitor: LG L226W; Audio:Creative Audigy SE Sound Card; Storage:SAMSUNG HD403LJ; Optical Drive:LITE-ON DVDRW LH-18A1H; O.S.:Genuine Microsoft Windows XP Home Edition; Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser | |||
|
| | #886 (permalink) | ||
bleacs!
__________________ Using: CPU: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2400 MHz; MB: Asus P5KC; Chipset:Intel Bearlake P35; System Memory: 2048 MB; Video: NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (1Gb); Monitor: LG L226W; Audio:Creative Audigy SE Sound Card; Storage:SAMSUNG HD403LJ; Optical Drive:LITE-ON DVDRW LH-18A1H; O.S.:Genuine Microsoft Windows XP Home Edition; Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser | |||
|
| | #890 (permalink) | ||
|
PB, cred ca ai dreptate si e ceva in neregula cu login.yahoo.com, am incercat sa ma loghez si de pe e-messenger.net si prin proxy cu teava beton. Nici mailul nici messengerul nu se logheaza. Probabil ca si-au incasat un atac DoS bine pus la punct si nu reusesc sa il opreasca, li s-a mai intamplat acum cativa ani.
__________________ Dau invitatii de lume buna pe Locărz. Doar pentru cunoscatori bazati cu multa ambitie! Pret bun, calitate garantata, nu va pica saitul niciodata. Pentru urgente sunati cu incredere la 0666 892 10 13. Oferta e doar pentru ambitiosi dinamici si plini de cunostinte. Exclus fraieri, care ati citit degeaba, de fraieri ce sunteti, adica. Gen. | |||
|
| | #891 (permalink) | ||
|
la mine e foarte ciudat, de pe firefox nu vrea sa intre. iar de pe opera unde l-am setat sa stea mereu logat intra in mail din 2 in 2....what the heck
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #897 (permalink) | ||
|
Culmea e ca am deschis trilian si pe trilian se conecteaza la yahoo dar daca intru de pe mesenger sau prin browser pe mail nu vrea. @Lord, mey mie nu imi merge pe mail.yahoo.it imi zice ca password sau user inexistent ????? PS: intra prin mail.yahoo.ca caci mie asa mi-a mers acum dar nu din prima | |||
|
| | #900 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
21/06/2006 17:38:59 Merge. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |