![]() |
| | #904 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Ok. Sa se lamureasca toata lumea: A fost o problema la Yahoo si unele servicii a fost intrerupte cateva ore (messenger, mail, s.a.m.d.). Problema a fost remediata, cel putin la mess. Nu ne mai ziceti ca "merge"; asta am aflat deja. Puteti sa faceti o pauza. Go home people, there's nothing to see. | ||
|
| | #906 (permalink) | ||
|
wai de mine, fac aia niste modificari la servere sau au probleme si gata, jdemii de posturi cu "nu-mi merge *cry*". parca sunteti copii mici. sugestie pentru aia care dispera: MAI ASTEPTATI, ffs. in alta ordine de idei, mie mi-a mers toata ziua -- ba chiar sunt destui online in lista mea. si login.yahoo.com merge, in schimb imi da connection timed out cand vreau sa intru pe mail.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #907 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Sugestie 1: se scrie vreo Sugestie 2: mai aşteptaţi. Chiar dacă a picat, o sa îşi revină. Între timp încercaţi messengerele alternative (GTalk, WLM) Bonez, probabil ţi-a mers pentru ca nu ai fost deconectat. Daca e logat, merge. Daca se deconectează, nu se mai conectează întotdeauna. | ||
|
| | #912 (permalink) | ||
|
lol io m-am adaugat deja pe lista de yahoo cu id-ul de hotmail si vice versa. cand o sa dea drumul smecheriei, voi fi primul care va afla ...Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #913 (permalink) | ||
|
la mine merge
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #916 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
| ||
|
| | #919 (permalink) | ||
|
...Din pacate, de curand, in urma unor anume decizii, ni s-a luat dreptul de a mai utiliza serviciile de mesagerie scrisa (la munca, desigur).In concluzie: Are cineva idee despre existenta vreunui Messenger (all in one) de preferat, care sa mearga "stand alone", sa nu necesite modificari ale registrilor, deci implicit sa nu necesite "administrator's rights" ? Am incercat cu GAIM, el merge oarecum, se conecteaza rapid pe (MSN, AIM), dar nu se conecteaza neam pe YM. Mentionez ca l-am instalat in alt folder decat Program Files (unde nu mai am acces!!) Astept "sugestii" serioase. | |||
|
| | #920 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |