![]() |
| | #81 | ||
| Deci... pentru toti utilizatorii Ymess.. a aparut versiunea 7 Final ! Linkul e mai sus!
__________________ Here Kitty-Kitty... | |||
|
| | #82 | ||
| mda, desi nu credeam ca se poate, e mai prost decat beta-ul.. au omorat smilie-urile, mi se pare ca arata din ce in ce mai ghei.. a ramas prostia cu alt+sageata in loc de sageata pentru mesajele anterioare, nu e search in arhiva ( nici nu ma asteptam ). si i-au schimbat numele in "yahoo messenger with voice". lame.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #83 | ||
| YM 7 o involuţie Mă aşteptam la ceva mai serios şi nu la un skype made by yahoo!.
__________________ Toate cele bune! E8400 • Ninja B+ • DFI LP DK P35-T2RS • 2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400 • Manli 8600GT • RAID 0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB NSK6500 • Philips 170C • Klipsch Promedia GMX A-2.1 | |||
|
| | #84 | ||
| din cate intzeleg din micile feedback-uri e pe aici, am facut bine sau nu ca am ramas la YM 6 shi ca am ignorat total versiunea Be(hehehehe)ta?
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #85 | ||
| Nu chiar. Dar poate nu te atinge faptul că merge file transfer şi prin proxy/ firewall, care înainte nu mergea. Şi că-s mai multe smiley-uri, mai bine desenate/ colorate... ![]() PS: nu, nu-s ghei ![]() PS2: oare chiar nu există un forum sau altceva de feedback-uri pentru ăştia, să se inspire?? ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #86 | ||
| Ce browser conduci? Am patit ceva asemanator cu Firefox. Ma duceam, luam executabilul de pe site YM si cind ii dadeam sa execute...canci. Am rezolvat problema cu Internet Explorer (care nu-l folosesc dar atunci n-am avut incotro) care instaleaza YM direct de pe site si a mers brici. Daca nu e asta cauza poate te poate ajuta altcineva. Bafta!
__________________ Nu prea stiu cine sunt.... | |||
|
| | #87 | ||
| smiley-urile sunt gay rau de tot.. erau mai frumoase in 256 de culori :|
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #88 | ||
| ...mie imi plac smiley-urile. pacat de cowboy (preferatul meu) ca nu e prea schimbat. oricum, tot nu m-a convins sa renunt la trillian.. ps: tocmai am descoperit ca sunt ghei. mersi mult ![]()
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #89 | ||
| Un produs de tot cacatul - puteti sa ma banati - daca nici macar la versiunea 7 nu au fost in stare sa implementeze un search in minunatia aia de arhiva!
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #90 | ||
| Cred ca Yahoo Desktop Search ar trebui in viziunea lor sa se ocupe de asta. Iti indexeaza toate conversatiile (dureaza cam... juma' de zi daca ai arhiva mare de tot ) si apoi teoretic esti gata, find as you type. Singura chestie e ca in momentul in care am incercat sa folosesc minunatia, n-am reusit decat sa o inghet. Ma rog, trecand peste asta, am facut o usoara criza de nervi ieri cand am vazut ca au schimbat progress bar-ul la transferuri (acum nu mai am procente, mi se parea foarte important), ca nu au inclus smiley-ul meu preferat din concurs dar le-au preferat pe altele absolut inutile (vina americanilor retardati care au votat, nu a lor) si ca intr-adevar majoritatea smiley-urilor arata mai RAU decat inainte. Plus de asta, aveam un bug sinistru legat de barile pentru text/audibles care imi nenoroceau dimensiunile ferestrei daca dadeam on/off, dar din fericire chestia asta s-a rezolvat in mod miraculos. In orice caz, imho v7beta a fost cea mai buna versiune pe care am avut-o vreodata pe calc, finalul are schimbari in rau, dar mai mult fun cu audibles noi and shit. Oricum, fata de calamitatea care era v6... tot e ceva *sigh*. Macar acum vor upgrada si acei gica contra care nu-si pusesera beta fiindca "vezi doamne, e beta", refuzand sa inteleaga ca uneori un beta poate fi mai sanatos decat un precedent final facut la caterinca. | |||
|
| | #91 | ||
| Quote:
![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #92 | ||
| Am sa repet pana cand or sa faca si asta!
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #93 | ||
| Ehh... hai ca nu arata chiar atat de "gay" emoticonurile! Numele .. intr-adevar ... e stupid. De parca cine stie ce realizare au reusit in acest domeniu. (Am citit pe pagina ca :P desi au incercat, nu au putut implementa si 911 calls ). Nah.. nu mi se pare chiar o involutie. Asteptam bug-uri ..
__________________ Here Kitty-Kitty... | |||
|
| | #94 | ||
| Nici eu nu primesc mesajele offline desi cei care mi le trimit le au in arhiva. Nu sunt singurul. A gasit cineva solutia?
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #95 | ||
| din cate am obs la mine si la prietena mea: cand unul are mici prbl cu netul si/sau se restart calc brusc etc (adica nu dai sign out "normal" la YM) userul respectiv tinde sa ramana "agatat" pe YM , adica apare online la ceilalti . in timpul asta daca ea e cea care a "picat" si eu ii scriu mesaje , nu ajung la ea DELOC ... solutia noastra : ne delogam unu pe altul cand vedem ca celalalt nu raspunde ca sa fim siguri ca ajung mesajele ... solutie non-aplicabila in general ![]() alta cauza la prbl de genul asta: intra altcineva pe contul tau si primeste offlinele ... dar e mai putin probabil ![]() | |||
|
| | #96 | ||
| Dap.. Same problem here.. | |||
|
| | #97 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Yahoo messenger ! intrebare ! Ca sa fiu clar de la bun inceput ! Vreau sa stiu ce au vorbit 2 persoane intre ele pe yahoo messenger ! Am id-urile si parolele lor ! Daca incerc sa ma loghez de la mine si dau message archive ... abia atunci il activez ca este pe calculatorul meu iar la calculatoarele lor nu am acces. Exista vreo cale prin care sa vad conversatiile? Astept raspunsurile voastre ! | ||
|
| | #98 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | nu, nu exista din cate stiu eu, decat daca ai acces la unul dintre calculatoare SI au activata message archive. Altfel, poti incerca prin a-i intreba ce au vorbit :P | ||
|
| | #99 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | ma gandeam ... ca poate prin e-mail ceva ... :| | ||
|
| | #100 | ||
| Veveroi Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti | Nu exista nici o cale sa vezi asta.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|