![]() |
| | #1002 (permalink) | ||
| allblack, du-te mah si invata pentru bac. ai optiune de aratat id-urile in loc de nume (in preferences / appearance).
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1004 (permalink) | ||
|
problema tampita. am un fel de lag in yahoo, dureaza 1 secunda de la apasat enter pana cand mesajul ajunge in fereastra de conversatie. in acel lag, nu prea poti face nimic. mi se intampla doar cu un user la un moment dat,in general mi s-a intamplat cu 2 perosane, fenomenul e sporadic dar enervant, si apare si la send si la receive. stie cineva ce masa sa-i fac?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
DyJohnnY, e din cauza marimii fishierului de arhiva din acea zi, fiind prea mare ii ia ceva timp pana cand il deschide sa scrie in el... singura solutzie pe care am gasit-o a fost sa shterg fishierul de arhiva cu respectivul user in acea zi... Doctor Bonez, daca citeshti cu atentzie postul meu, o sa vezi ca deja m-am jucat cu acea optziune fara nici un rezultat, rezultatul pozitiv l-am primit abia dupa instalarea de flash player, dupa instalare au aparut shi IMViromentele shi numele in lista
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
9kb fisierul de arhiva...ce i se pare lui asa mare?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #1008 (permalink) | ||
| Quote:
![]() alte solutii ? LE : mersi vivio
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. Last edited by The Gun; 07-07-2006 at 11:55.. | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
| Quote:
Dap, eu am folosit o soluţie mai nesimţită, am şters Yupdater.exe ![]() Merge aşa de câteva zile frecvent şi asta pe 2 configuraţii diferite
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #1010 (permalink) | ||
|
Problema cu YM8. Mi l-am instalat saptamana trecuta. Cateodata o ia razna si incepe sa afiseze niste statusuri pe care le-am avut prin mai. Le ruleaza el singurel, de capul lui. A mai patit cineva?
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ id ymsg: cataaa_polo(nu dati add!!) | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi | Quote:
Ok , aia cu ceasul se rezolva cu HyperYM 1.53 (versiunea 2.0 face figuri) . Anyone cu un fake idle , ceva ?
__________________ Cumpar dvd-rom Asus DVD-E616A stricat | ||
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
yahoohelper: Hi andreimarcudotnet, visit www.y-source.com for our new update for yahoo messenger which allows you to view webcams and many other exciting features. A mai primit cineva asta?? o fi un nou exploit descoperit? Eu nu intru pe site-ul ala.. | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
| Quote:
![]() EDIT: Acum cateva secunde am avut un crash la Y!M. Folosesc v. 7.0. Poate ca ar trebui sa fac un update, macar la 7.5.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|