![]() |
| | #1041 (permalink) | ||
|
se pare ca au dat drumul conexiunilor intre Y! si MSN in sfarsit. a disparut precizarea "feature coming soon".
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #1042 (permalink) | ||
| Quote:
Mai ales ca fara SP2 XP-u' e cam vulnerabil..A aparut "multi" YM 8, e un reg fix, nu-ti mai trebuie programe 3rd party ca sa ai doua YM-uri, s-au gandit si astia la nevoie userilor, surprinzator | |||
|
| | #1046 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Daca sunteti la servici si nu puteti sa folositi Yahoo Messenger se poate sa fie mai multe cauze: 1. filtru pe porturi pus de pe server (poti incerca si trillian si oricare alt programel ca nu prea mai merge) 2. limitarea drepturilor de utilizator si nu mai poti instala in calculator nici un program fara sa ai drept de administrator. 3. blocare din firewall a programului yahoo messenger Solutii: exista un yahoo messenger web (adica o versiune de messenger foarte spartana care merge direct din pagina web fara sa descarci nimic). Nu te astepta la prea multe facilitati precum audio sau video si nici transfer de fisiere sau statusuri complicate. Pur si simplu doar text. Il gasiti aici: http://messenger.yahoo.com/webmsgr/fmsgr.php Conversatie placuta! | ||
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Quote:
ai schimbat fonturile non-unicode de pe english standard pe fonturi romanesti sau alte chestii. Buddy spy iti spune foarte clar de la bun inceput ca el nu vrea decat cu astfel de fonturi. asa ca fie renunti la buddy spy fie renunti la titrarile cu caractere romanesti din media player si la meniurile cu caractere romesti din unele programe. e alegerea ta. stii ca si popa si hot nu se poate | ||
|
| | #1048 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Quote:
Uitasem. mai exista si restrictie pe ip-uri. ca yahoo nu se sinchiseste sa le schimbe prea des. asa ca adminul vostru va taie definitiv accesul la yahoo pt ca mailurile le aveti prin outlook pe serverul companiei si nu il deranjeaza ca nu va puteti citi mailurile personale. | ||
|
| | #1049 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
sau poti incerca un meebo, e-messenger, iloveim, in cazul in care calculatoru' e incapabil sa ruleze appletu Java. WLM+YM! = functional dar useless. Nu voi renunta la nici unul din messengere pt ca in afara de text chat, nu merge nimic (transferuri de fisiere, webcam, audio calling) | ||
|
| | #1050 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1052 (permalink) | ||
|
[offtopic]: probabil cineva incearca sa-ti spuna ca trebuie sa-ti mai faci cativa prieteni ...[ontopic]: foarte posibil bug sau hack de yahoo.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1054 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1055 (permalink) | ||
|
rabdare, oameni buni. Quote:
|
| | #1057 (permalink) | ||
|
am o intrebare...o prietena e undeva intr-un campus si nu poate instala nimic pe pcul la care sa afla. foloseste ebuddy.net pt y messenger dar are probleme. alte variante webbased stiti ? sau ceva care sa nu ceara instalare.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1059 (permalink) | ||
|
Deja sunt disperat. De cateva zile nu mai ma pot loga la niciun serivciu Yahoo. Messengerul merge pentru ca am avut remember password. Pe mail am reusit sa intru cand am primit un mail si mi-a aparut atentionarea de la YM. Nu stiu ce naiba are de nu imi merge parola, de schimbat, nu am schimbat-o si de uitat, nu am uitat-o. De 2 luni nici nu mai m-am logat la Yahoo decat de pe computerul de acasa la care nu are nimeni acces. Nu mai inteleg nimic. Problema cred ca a aparut de cand am bagat YM8. | |||
|
| | #1060 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |