Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-07-2006, 09:25   #1041 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

se pare ca au dat drumul conexiunilor intre Y! si MSN in sfarsit.
a disparut precizarea "feature coming soon".

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 10:53   #1042 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Quote:
Originally Posted by korby
PS: Va rog sa nu ma luati cu "actualizeaza Y!M-ul" sau "pune SP2". Daca era din cauza asta presupun ca se intampla si pana acum.
Daca as fi in locul tau, le-as face pe amandoua Mai ales ca fara SP2 XP-u' e cam vulnerabil..
A aparut "multi" YM 8, e un reg fix, nu-ti mai trebuie programe 3rd party ca sa ai doua YM-uri, s-au gandit si astia la nevoie userilor, surprinzator
Attached Files
File Type: zip ym8multi.zip (243 Bytes, 164 views)
File Type: zip ym8multi_unist.zip (255 Bytes, 74 views)

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 11:11   #1043 (permalink)
Registered User

nraddan's Avatar

multam am vazut k a aparu si multiu consacrat... dar... parese k e doar pentru premium users... pe 20 cik il face public dar asta vad k e mai simplu

nraddan is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 18:03   #1044 (permalink)
Registered User

ideea's Avatar

korby - schimba versiunea de messenger, a fost un bug in aplicatia yahoo messenger care intre timp a fost rezolvat
poti sa stai tot la 7.0 dar alta revizie.

ideea is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 18:08   #1045 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Quote:
Originally Posted by ideea
korby - schimba versiunea de messenger, a fost un bug in aplicatia yahoo messenger care intre timp a fost rezolvat
poti sa stai tot la 7.0 dar alta revizie.
Si pana acum de ce nu am avut nici o problema, cu aceleasi setari & co.?

korby is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 22:15   #1046 (permalink)
Registered User

Daca sunteti la servici si nu puteti sa folositi Yahoo Messenger se poate sa fie mai multe cauze:
1. filtru pe porturi pus de pe server (poti incerca si trillian si oricare alt programel ca nu prea mai merge)
2. limitarea drepturilor de utilizator si nu mai poti instala in calculator nici un program fara sa ai drept de administrator.
3. blocare din firewall a programului yahoo messenger

Solutii: exista un yahoo messenger web (adica o versiune de messenger foarte spartana care merge direct din pagina web fara sa descarci nimic). Nu te astepta la prea multe facilitati precum audio sau video si nici transfer de fisiere sau statusuri complicate. Pur si simplu doar text.
Il gasiti aici: http://messenger.yahoo.com/webmsgr/fmsgr.php

Conversatie placuta!

markoiovan is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 00:01   #1047 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007
De 2 zile Buddy Spy nu-mi mai functioneaza. Si nu stiu de ce. Imi zice "Connecting to YMSG Server" si sta asa. Si mi-a mers perfect. Am incercat sa schimb portul si adresa de conectare dar in van: nu mai vrea de nici o culoare. Aveti idee de ce? S-a mai intamplat la vreun utilizator la fel?

Astept idei.
Thanks.

ai schimbat fonturile non-unicode de pe english standard pe fonturi romanesti sau alte chestii. Buddy spy iti spune foarte clar de la bun inceput ca el nu vrea decat cu astfel de fonturi. asa ca fie renunti la buddy spy fie renunti la titrarile cu caractere romanesti din media player si la meniurile cu caractere romesti din unele programe. e alegerea ta. stii ca si popa si hot nu se poate

Old 15-07-2006, 00:04   #1048 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by markoiovan
Daca sunteti la servici si nu puteti sa folositi Yahoo Messenger se poate sa fie mai multe cauze:
1. filtru pe porturi pus de pe server (poti incerca si trillian si oricare alt programel ca nu prea mai merge)
2. limitarea drepturilor de utilizator si nu mai poti instala in calculator nici un program fara sa ai drept de administrator.
3. blocare din firewall a programului yahoo messenger

Solutii: exista un yahoo messenger web (adica o versiune de messenger foarte spartana care merge direct din pagina web fara sa descarci nimic). Nu te astepta la prea multe facilitati precum audio sau video si nici transfer de fisiere sau statusuri complicate. Pur si simplu doar text.
Il gasiti aici: http://messenger.yahoo.com/webmsgr/fmsgr.php

Conversatie placuta!

Uitasem. mai exista si restrictie pe ip-uri. ca yahoo nu se sinchiseste sa le schimbe prea des. asa ca adminul vostru va taie definitiv accesul la yahoo pt ca mailurile le aveti prin outlook pe serverul companiei si nu il deranjeaza ca nu va puteti citi mailurile personale.

Old 15-07-2006, 01:38   #1049 (permalink)
SF

sau poti incerca un meebo, e-messenger, iloveim, in cazul in care calculatoru' e incapabil sa ruleze appletu Java.

WLM+YM! = functional dar useless. Nu voi renunta la nici unul din messengere pt ca in afara de text chat, nu merge nimic (transferuri de fisiere, webcam, audio calling)

SF is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 01:49   #1050 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by SF
...in afara de text chat, nu merge nimic (transferuri de fisiere, webcam, audio calling)
inca...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 13:30   #1051 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Tot imi apar in lista id-uri necunoscute - le sterg si apar din nou desi nu le-am dat add....ce poate fi?

s.i.m.p.l.u. is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 17:06   #1052 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

[offtopic]: probabil cineva incearca sa-ti spuna ca trebuie sa-ti mai faci cativa prieteni ...

[ontopic]: foarte posibil bug sau hack de yahoo.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry

Old 15-07-2006, 17:33   #1053 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Avand in vedere evenimentele din ultima luna mai mult ca sigur un bug

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2006, 16:22   #1054 (permalink)
Banned

Andrei's Avatar

Quote:
Originally Posted by SF
sau poti incerca un meebo, e-messenger, iloveim, in cazul in care calculatoru' e incapabil sa ruleze appletu Java.

WLM+YM! = functional dar useless. Nu voi renunta la nici unul din messengere pt ca in afara de text chat, nu merge nimic (transferuri de fisiere, webcam, audio calling)
eu n-am vazut nicaieri ca o sa faca altceva decat text intre ele

Andrei is offline    Send Message via Google Talk to Andrei Reply With Quote
Old 16-07-2006, 19:43   #1055 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

rabdare, oameni buni.
Quote:
As it is still in beta, the cross platform interoperability is short of a few features. In this context, both Microsoft and Yahoo have confirmed that the next step in bringing the IM bridge to its full capabilities is to enable VoIP and video-conference interoperability. Also the duo have specified that they intend to bundle other Instant Messaging platforms and that discussions concerning the matter are in progress with various industry representatives, but were reluctant to specify details.

Old 16-07-2006, 20:03   #1056 (permalink)
SF

GTalk?^^

Old 16-07-2006, 23:22   #1057 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

am o intrebare...o prietena e undeva intr-un campus si nu poate instala nimic pe pcul la care sa afla.
foloseste ebuddy.net pt y messenger dar are probleme.
alte variante webbased stiti ?
sau ceva care sa nu ceara instalare.
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2006, 23:33   #1058 (permalink)
SF

meebo
e-messenger
iloveim

fuckkin' Google it!

Old 19-07-2006, 02:16   #1059 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Deja sunt disperat. De cateva zile nu mai ma pot loga la niciun serivciu Yahoo. Messengerul merge pentru ca am avut remember password. Pe mail am reusit sa intru cand am primit un mail si mi-a aparut atentionarea de la YM. Nu stiu ce naiba are de nu imi merge parola, de schimbat, nu am schimbat-o si de uitat, nu am uitat-o. De 2 luni nici nu mai m-am logat la Yahoo decat de pe computerul de acasa la care nu are nimeni acces. Nu mai inteleg nimic.

Problema cred ca a aparut de cand am bagat YM8.

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 19-07-2006, 03:29   #1060 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

Quote:
Originally Posted by mns
Deja sunt disperat. De cateva zile nu mai ma pot loga la niciun serivciu Yahoo. Messengerul merge pentru ca am avut remember password. Pe mail am reusit sa intru cand am primit un mail si mi-a aparut atentionarea de la YM. Nu stiu ce naiba are de nu imi merge parola, de schimbat, nu am schimbat-o si de uitat, nu am uitat-o. De 2 luni nici nu mai m-am logat la Yahoo decat de pe computerul de acasa la care nu are nimeni acces. Nu mai inteleg nimic.

Problema cred ca a aparut de cand am bagat YM8.
baga 7.5

punisher is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules