![]() |
| | #1061 (permalink) | ||
|
am si eu o problema....tot primesc un mesaj offline de la sormea cu un link. ea NU imi trimite asa ceva una la mana pentru ca uraste massurile si doi pt ca momentan stam pe acelasi PC, cu randul. e spyware,adaware, ce dracu e ? nu ati patit ? EDIT: hai ca am reusit sa-l `prind` E primit de la celalalt cont al meu de YM (deci va dati seama ca nu imi trimit singur asa ceva) Am dat un scan cu Ad-ware, cu scanerul din agnitum 3.51. Am agnitum outpost ca firewall instalat. Ce naiba e ? | |||
|
| | #1062 (permalink) | ||
|
Si eu am primit de la o amica in momentul in care iesise de pe mess dupac are a intrat din nou si mi-a zis ca cica ii aparuse mesajul ca cica se logase din alta parte si daia i-a dat sign off ... nu stiu ce sa zic .. oricum linkul duce la o pagina de geocities care pare de Yahoo,adica cu fieldurile de id si password .. deci cine nu e atent se arde rau rau
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1066 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
si la mn a facut asa un timp...si io baniam ca e hdd-ul de vina.. saracu de el.. si dupa aia am intrat de la alt PC si la fel facea...deci era de la yahoo. oricum mie cam in 2 zile mi-a trecut
__________________ ymess: towfym; 0721.069.586 | ||
|
| | #1068 (permalink) | ||
|
si la voi a picat YM?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #1072 (permalink) | ||
|
faza nasoala, mie imi mergea pana acum 10 min. am dat logout, iar la login gata nici attach de pe yahoo nu imi merge
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #1078 (permalink) | ||
|
la cate milioane de usere au... ma mir cum naiba au rezistat serverele atata atata timp pana acum :P dar sper sa rezolve problema curand... ar fi interesant de stiut daca e o problema de .ro sau o problema generala... cine mai e pe forumuri externe poate ne lamuresc... sau cine vrea sa isi puna un proxy extern si sa testeze sa vedem daca au ceva cu noi
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #1080 (permalink) | ||
|
newp. Dar vezi ca exista deja thread http://www.computergames.ro/forum/sh...7#post36052857
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|