![]() |
| | #1145 (permalink) | ||
|
La mine stiti care e faza?Nu ma pot conecta pe mess ca toti ceilalti,dar am observat tot de aseara,ca atunci cand vreau sa bag parola mea de 19 caractere,in campul respectiv nu vrea sa treaca de 18;nu mai pot tasta ultima.Aseara am zis ca e ok,pt ca am citit aici ca e generala problema.Dar azi? Nu mai are nimeni parola asa mare sa vada daca se intampla la fel? | |||
|
| | #1148 (permalink) | ||
|
pica yahoo! o zi si e tragedie nationala. nu-i de mirare ca se strica in metro stocul de vieti pe rafturi.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1149 (permalink) | ||
|
auziti, mie de acuma nu-mi mai merge contul, imi spune ca am bagat parola gresita! am vreo posibilitate sa-mi mai folosesc vreodata contul? chestia e ca nu stiu datele alea care mi le cer astia ca sa-mi recuperez parola, am bagat la intamplare ZIP code-ul ![]() PLS HELP | |||
|
| | #1150 (permalink) | ||
|
au mai avut si altii aceasta problema. inclusiv eu (si inca o mai am). se pare ca e de la ei
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #1151 (permalink) | ||
| Quote:
n cumva ai facut asta? http://www.computergames.ro/forum/sh...postcount=1061
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1152 (permalink) | ||
|
DA! am primit si eu masaje din astea de la prieteni care au zis ca nu au trimis, si am intrat cu alt cont si am descoperit ca chiar contul meu trimisese la ceilalti link-ul asta....hai ca bag si eu SpySweeper-ul poate descopera ceva...crezi ca de la asta e? later edit: am curatat PC-ul de o groaza de spyware si tot nu merge Last edited by styx; 23-07-2006 at 18:29.. | |||
|
| | #1156 (permalink) | ||
|
Problema mea era la toate serviciile Yahoo, noroc ca mi-am adus aminte de raspunsul la intrebarea secreta. Oricum a fost ciudat, eu nu schimbasem parola (si nu, nu am intrat si nici nu am primit linkuri catre pagini false de yahoo care sa-mi fure parola) si brusc nu am mai putut-o folosi, a fost de la ei, si mai ciudat era ca YM se conecta avand remember password selectat.
| |||
|
| | #1160 (permalink) | ||
|
am o mare problema YM se crash-uieste in draci de cand am bagat Stardock WindowBlinds...se poate seta ceva din program (stardock) ca sa nu mai crape ym-ul?? pur si simplu cand zic crash...ma refer la crash-ul procesului
__________________ what the f*ck it is??? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |