![]() |
| | #1241 (permalink) | ||
| Quote:
Sora-mea a venit si mi-a spus ca nu-i mai merge si am testat si eu la mine si avea dreptate.. Credeam ca a schimbat ea vreo setare pe acolo | |||
|
| | #1249 (permalink) | ||
| Quote:
gaim merge perfect! ce naiba sa fie? daca era ceva de la net sau de la yahoo nu trebuia sa mearga nici gaim-ul.. Quote:
| |||
|
| | #1250 (permalink) | ||
|
mi se intampla doar mie sau in ultima versiune de yahoo au schimbat sunetele? nu mai e ringul ala familiar cand iti zice careva ceva, doar un sunet anemic pe care nici nu-l auzi daca nu stii ca e acolo...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1253 (permalink) | ||
|
am incercat eu odata (cred ca pe 7.5), dar nu a mers... ![]() [edit]: hihi korbane, fusai mai rapid ca tine cu cateva secunde!
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1255 (permalink) | ||
|
Salutare, Cum poate cineva, un admin de exemplu sa vada ce vorbesc eu pe messanger intr-o retea cu domeniu? Daca poate ... si sunt sigur ca da .... imi pot dea seama CAND vede? Sau pot stopa in vreun fel acest proces al lui? Daca sterg message archive .... rezolv ceva? Astept raspunsuri, multumesc.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
| | #1256 (permalink) | ||
|
din moment ce atunci cand folosesti yahoo! messenger conversatia e trimisa plaintext pe fir sau prin aer, un admin va putea oricand sa vada ce scrii tu folosind un banal packet sniffer. nu numai un admin, de fapt, ci cam oricine e pe acelasi hub cu tine. pe de alta parte, poti sa instalezi SimpLite ( http://www.secway.fr/us/products/simplite_yahoo/ ), iti convingi si prietenii sa-l instaleze, dupa care puteti vorbi criptat si nu mai stie nimeni ce spuneti voi acolo (decat eventual unchiu' sam, folosind mult timp si resurse, da' ce treaba ar avea el?). eu am avut o tentativa acum ceva timp de a-mi convinge prietenii sa bage simplite, dar majoritatea mi-au raspuns ca "ce rost are". alternativa, pare-mi-se, e sa treci pe trillian, care trimite -- by default -- criptate conversatiile. neajunsul, iar, numai intre clienti trillian, nu si trillian-y! messenger.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) Last edited by Doctor Bonez; 23-08-2006 at 15:41.. | |||
|
| | #1257 (permalink) | ||
|
Merci doctor bonez. eu folosesc messangerul la serviciu si ma interesa ... cat de PERSONAL pot vorbi. O sa incerc sa instalez aplicatia din link-ul oferit de tine. Multumesc frumos. Daca mai ai vreun sfat pentru o extra protectie a "discutiilor personale" zi-mi aici sau daca ar fi offtopic, PM me. Multam' inca o data. Numa' bine. PS: Later edit - Link-ul din pacate nu merge ....
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |