![]() |
| | #1287 (permalink) | ||
|
Salutare, am si eu o intrebare: Cat mananaca ca trafic yahoo messenger-ul? Intrebarea este cu un scop, ce-i de la vodafone au lasat pe cartela lor loc sa intrii pe net si te taxeaza la trafic nu la minut, adica 1Mega = 1$. Si vreau sa stiu cat trafic papa msg. Va multumesc | |||
|
| | #1290 (permalink) | ||
|
e ceva mai complicat daca legi laptopu... adik or sa vrea alte programe net... si windowsu... in fundal mai face si el ceva pe net... nu ti'as sugera totusi... oricum... poti sa incerci... si sa te uiti k tre sa ai pe udneva kt trafic ai facut... si vezi acolo ce zice...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #1291 (permalink) | ||
|
am si eu o prob cu ym nu pot sa primesc de la nimeni webcam (dau accept - si dupa un timp imi zice ca server is busy, try again later) + nici nu pot sa dau - ceilalati patesc la fel (dau accept si dupa un timp premesc textul cu server is busy..0 Am ultima versiune de ym (8) si ultimul soft de la webcam... plz help!
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #1294 (permalink) | ||
| Quote:
Nu e problema ca nu pot schimba statusul ca nu ma deranjeaza asa tare. Intrebam doar care poate fi cauza. PS: acu 2 zile puteam sa schimb poza :P nu am avut problema ca altii cu avatarul. | |||
|
| | #1300 (permalink) | ||
|
Yahoo! Messenger 8.0.0.711 Launched: August 31, 2006 http://download.yahoo.com/dl/msgr8/u...800_711_us.exe Atasat e patch pentru reclamele din YM, si multi-ym. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |