![]() |
| | #1305 (permalink) | ||
|
din cate am vazut de acum putem trimite fisiere de pana la 1 Gb pe yahoo... asa si am si eu o problema, poate stie careva cum pot rezolva, interlocutorul meu de pe Y! messenger vede ce scriu dar eu nu vad ce scrie el...imi poate da cineva vreo idee despre ce se intampla? mentionez ca l-am reinstalat de mai multe ori, eu tind sa cred ca explorer-ul este de vina pt ca yahoo se foloseste de el sa afiseze anumite chestii... | |||
|
| | #1306 (permalink) | ||
|
poti trimite fisiere... dar la viteza de upload a exteriorului... adik nu se face conexiune directa u-pers careia ii trimiti... asa k e cam useless... dupa parerea mea... am incercat sa trimit in retea si mergea cu viteza de upload din exterior... nu cred... k e doar scris... nu are nevoie de explorer pentru asta... parearea mea... ai instalat vreun firewall ceva? ma gandesc k nu accepta "conexiuni" din exterior... se intampla doar cu o pers? sau cu toate?
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #1307 (permalink) | ||
| Quote:
LE: o solutie oferita de cei de la yahoo si e in legatura cu explorer-ul... | |||
|
| | #1308 (permalink) | ||
|
Am şi eu o nedumerire, poate s-a mai discutat: am vrut să fac un cont de Yahoo pentru cineva şi nu a mers fără un număr de carte de credit, pe care, evident, nu l-am dat. De când metoda asta nouă de verificare a faptului că ai peste 18 ani!? Se poate cumva scăpa de ea?
| |||
|
| | #1311 (permalink) | ||
|
yahoo! nu cred ca a cerut niciodata cc pentru conturi noi. decat, eventual, pentru conturile alea premium, cu spatiu mai mare de stocare si acces pop. ori ai apasat pe un buton gresit la ei pe site, ori era tentativa de phishing.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1312 (permalink) | ||
|
Unde draq e optiunea aia sa ignori mesajele de la indivizi care nu sunt in contact list? Si nu ma refer la optiunea de ignore.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |