![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
faza este default, shi este implementata din beta... shi ca sa vezi exact cat loss ai cu yahoo, cauta winmtr (programel) care are shi traceroute shi scie acolo scs.msg.yahoo.com asta fiind adresa interogata e messenger atunci cand se conecteaza
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
|
pentru voce, merge mult mai bine skype ... eu il folosesc si merge super, se aude mult mai bine ca la tel mobil ... asa ca ... try it! dar la ym cu voice nu conteaza daca ai lag sau nu, conteaza cat de repede isi face conexiunea la yahoo, acest lucru depinde si de conexiunea ta la net si cat de multi utilizatori de ym folosesc voice in acelasi timp. Eu am renuntat foarte usor la ym7 pentru ca ... eu nu-l folosesc pentru voice ... dar are foarte, foarte, foarte multe bug-uri ... nu e de recomandat instalarea si rularea lui
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
pt cei care instaleaza win de n ori -> realizati o imagine a partitiei cu win[fol norton ghost etc], dupa instalarea driverelor si a unor programe de baza. in felul asta pierdeti 4-5 min in loc de 30min. in legatura cu yahoo7 beta, prefer o ver mai veche [ymsg sau ymultimessenger]. | ||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
cine mai foloseste skype? cum vi se pare programelul, fata de voice-ul de la ym?
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Skype se aude mai bine decât YM şi ocupă mai puţine resurse. YM ajunge să-mi consume 90% din CPU, Skype 40-60%. În ultimul timp apreciez însă MSN messenger. Ceva mai bun decât skpye la unele legături şi consumă ceva mai puţin când fac o convorbire. Eu am un Celeron la 700MHz. Vouă cât vă ia pe YM din CPU? A şi să nu uit pe YM cum îţi face uneori vocea piţigăiată.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
msn messenger? pai msn messenger merge naspa la capitolul sunet, dar insa la webcam ... ii bat serios pe cei de la yahoo. si ym imi ia cam 80% din cpu cand folosesc webcamul, iar msn messenger... de-abia 20% eu folosesc speedfan, si cool on, si vad cand imi trece de 20%, imi creste temp la proc, si cand folosesc webcam pe msn, merge cam la 37-38 grade, iar cand folosesc pe ym, merge undeva pe la 48-50 chiar... oricum, un lucru e clar, ym doar pentru scris e bun, pentru voce ... skype iar pentru web .. msn
|
| | #130 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
insider, vrei sa scapi de bug-uri din ym beta? simplu, uninstall si install ym 6
|
| | #134 (permalink) | ||
|
chestia cu call de la ym 7 e aceeasi cu voice de la ... ym6 numa ca e putin altfel, dar se bazeaza pe aceleasi baze .. asa ca ... nu se merita, atatea bug-uri pentru o chichitza.
|
| | #135 (permalink) | ||
| antiflood
Am nevoie de un program antiflood pt messenger, cine ma poate ajuta....
__________________ http://forum.computergames.ro/90-ofe...l#post37271799 | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta |
Daca nu ma insel pentru versiunea 6 exista Y!tunnel sau asa ceva! Cauta pe google ca eu nu o am! Din ce am observat de la beta nu prea a mai mers floodul pentru ca toate mesajele era in aceasi fereastra. Dar mai stii? A,si y!tunnel pentru versiunea 6 nu merge pentru 7!
| ||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Preferences > Messages > Show the messages in s ingle window , si ai rezolvat
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|