Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-08-2005, 23:17   #121 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

faza este default, shi este implementata din beta... shi ca sa vezi exact cat loss ai cu yahoo, cauta winmtr (programel) care are shi traceroute shi scie acolo scs.msg.yahoo.com asta fiind adresa interogata e messenger atunci cand se conecteaza

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 17-08-2005, 23:23   #122 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

pentru voce, merge mult mai bine skype ... eu il folosesc si merge super, se aude mult mai bine ca la tel mobil ... asa ca ... try it! dar la ym cu voice nu conteaza daca ai lag sau nu, conteaza cat de repede isi face conexiunea la yahoo, acest lucru depinde si de conexiunea ta la net si cat de multi utilizatori de ym folosesc voice in acelasi timp. Eu am renuntat foarte usor la ym7 pentru ca ... eu nu-l folosesc pentru voice ... dar are foarte, foarte, foarte multe bug-uri ... nu e de recomandat instalarea si rularea lui
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2005, 23:40   #123 (permalink)
Registered User

pt cei care instaleaza win de n ori -> realizati o imagine a partitiei cu win[fol norton ghost etc], dupa instalarea driverelor si a unor programe de baza. in felul asta pierdeti 4-5 min in loc de 30min.

in legatura cu yahoo7 beta, prefer o ver mai veche [ymsg sau ymultimessenger].

un.U is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 01:03   #124 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

cine mai foloseste skype? cum vi se pare programelul, fata de voice-ul de la ym?
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Old 19-08-2005, 03:06   #125 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ardeth_007
cine mai foloseste skype? cum vi se pare programelul, fata de voice-ul de la ym?
e mult, mult, mult mai bun skype-ul. se aude mai bine ca la telefon de obicei. pe ym ai fashaituri si nu se aude nimic cand persoana nu vorbeste (chestie care scade mult din feeling). pentru voip mergi pe skype.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 09:03   #126 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Skype se aude mai bine decât YM şi ocupă mai puţine resurse. YM ajunge să-mi consume 90% din CPU, Skype 40-60%.
În ultimul timp apreciez însă MSN messenger. Ceva mai bun decât skpye la unele legături şi consumă ceva mai puţin când fac o convorbire.
Eu am un Celeron la 700MHz. Vouă cât vă ia pe YM din CPU?

A şi să nu uit pe YM cum îţi face uneori vocea piţigăiată.

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 13:00   #127 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

msn messenger? pai msn messenger merge naspa la capitolul sunet, dar insa la webcam ... ii bat serios pe cei de la yahoo. si ym imi ia cam 80% din cpu cand folosesc webcamul, iar msn messenger... de-abia 20% eu folosesc speedfan, si cool on, si vad cand imi trece de 20%, imi creste temp la proc, si cand folosesc webcam pe msn, merge cam la 37-38 grade, iar cand folosesc pe ym, merge undeva pe la 48-50 chiar... oricum, un lucru e clar, ym doar pentru scris e bun, pentru voce ... skype iar pentru web .. msn

Old 19-08-2005, 13:16   #128 (permalink)
insider
Guest

Hai sa nu uitam de ce-am deschis thread-ul asta
Nu ma intereseaza opiniile cu privire la skype si msn & co.
ci doar bug-urile din ym 7 final, cine mai are parte de ele sa le destainuie aici....

Reply With Quote
Old 19-08-2005, 13:22   #129 (permalink)
Registered User

Necronomikon's Avatar

Pe mine ma ataca la culme ca nu poti apasa UP sau DOWN arrow ca sa vezi liniile anterioare de text.

Necronomikon is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 17:33   #130 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by Necronomikon
Pe mine ma ataca la culme ca nu poti apasa UP sau DOWN arrow ca sa vezi liniile anterioare de text.
ca nu mai poti, adica. cred ca multi oameni i-au injurat de toate cele pentru schimbarea asta. nu stiu ce draq o fi fost in capu' lor .

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 17:59   #131 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Pentru cei care nu (mai) ştiu, ALT+Up/Down.. La fel a fost şi-n YM6 beta, dar în Final le-au pus bine.. Or fi lucrat direct pe YM6 beta?

Raven is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 23:13   #132 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

insider, vrei sa scapi de bug-uri din ym beta? simplu, uninstall si install ym 6

Old 20-08-2005, 00:40   #133 (permalink)
insider
Guest

Cred ca mi-ai citit gandurile, tocmai am instalat azi ym6 si merge superb.......
ym7 nu are nimic NOU pentru mine sincer

Reply With Quote
Old 20-08-2005, 02:56   #134 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

chestia cu call de la ym 7 e aceeasi cu voice de la ... ym6 numa ca e putin altfel, dar se bazeaza pe aceleasi baze .. asa ca ... nu se merita, atatea bug-uri pentru o chichitza.

Old 21-08-2005, 22:30   #135 (permalink)
Registered User

supreme_rom's Avatar

antiflood

Am nevoie de un program antiflood pt messenger, cine ma poate ajuta....

supreme_rom is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2005, 23:39   #136 (permalink)
Registered User

Daca nu ma insel pentru versiunea 6 exista Y!tunnel sau asa ceva! Cauta pe google ca eu nu o am! Din ce am observat de la beta nu prea a mai mers floodul pentru ca toate mesajele era in aceasi fereastra. Dar mai stii? A,si y!tunnel pentru versiunea 6 nu merge pentru 7!

adilmarin is online now    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 00:18   #137 (permalink)
Registered User

M3kk's Avatar

Preferences > Messages > Show the messages in s ingle window , si ai rezolvat
Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC.

YM : mekkboti Mobile : 0745-679673

M3kk is online now    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 02:08   #138 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Yahoo messenger 4 linux..

De unde fac si eu rost de o versiune de Y! , care sa mearga pe linux klumea, pentru ca dupa ce am instalat m-am trezit cu o versiune antica , de nu merg nici avatare sau audibels...and stuff

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 02:16   #139 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

yahoo messenger pt linux nu shtie de chestiuni d-astea. cred ca o sa fi mai multzumit de gaim.

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 22-08-2005, 05:31   #140 (permalink)
Registered User

djlyon's Avatar

Eventual si "ignore people not in my contact list"
Astea doua le am eu bifate. No problems ever since

djlyon is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules