![]() |
| | #1382 (permalink) | ||
| C.@M.: Daca dai atat de "multe" detalii, nu te astepta sa inteleaga cineva ce vrei. Daca te referi la nickname, ala se schimba in Messenger\My Contact Details. Ice_Twista: Ei, nu exagera. El a luat virusul, dar ceilalti fraieri au dat click cu manuta lor in mass. Sa scaneze calculatorul, sa stearga hosts.exe + orice referire din startup si ar trebui sa fie OK. Daca nu, cu atat mai bine, mai putina lume care nu stie sa foloseasca programele de chat pe internet. [edit]: Mhm... n-am vazut ca mai era o pagina, raspunsurile mele sunt cam din fundul butoiului in noul context .
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1384 (permalink) | ||
|
Pentru cei carora nu le merge BudySpy-ul (mentionez ca nici mie nu mi-a mai mers o buna perioada de timp, dar nu din cauza lui ci din a mea): Control Panel => Regional and Language Options => Advanced => selectati English (United States). Eu pusesem Romana si de aceea nu mergea. Pe siteul BuddySpy se atentioneaza despre acest lucru. La mine s-a rezolvat treaba, vedeti poate o sa va mearga si voua daca aveti selectat limba romana si treceti inapoi la engleza.
__________________ | |||
|
| | #1387 (permalink) | ||
|
pentru decode... o chestie simpla si eficenta... http://www.intellectualheaven.com/ io am o ver mai veche... care nu prea scotea cum tre smileurile... adik scotea un txt banal... acum vad k scoate rtf... try it... e free... si e mic... mi se pare ideal pentru ce vrei tu...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #1388 (permalink) | ||
|
revenind la subiectu yahoo... dc naiba imi sta cu >40 m de ram ocupati... pe un calc care are doar 256 ram... si pe alt calculator cu 1 giga de ram sta doar cu 20m? nu inteleg.. stiam k daca ai putin ram incearca sa se descurce cu ce are [windowsu]... dar la yahoo vad k e pe dos... ma indoiesc k exista setare pentru asta... ce e drept k am bagat ver de yahoo peste ver de yahoo... sa fie de la asta? poate reusesc sa fac un uninstall la tot si sa curat registrii and shit... si dupaia sa instalez iar yahoo... dar pare ciudat...
|
| | #1390 (permalink) | ||
|
ambele calc au exact aceasi ver de yahoo... adik 8 final... acu vad k are si la mine 24m... mai inainte am vazut 75m.. aseara era 50m [o singur conversatie deschisa]... nu inteleg de ce sunt fluctuatiile astea...
|
| | #1392 (permalink) | ||
|
Nu cred ca stie nimeni exact cat RAM papa Yahoo! Eu, unul, de-a lungul versiunilor l-am vazut fluctuand fara jena intre 2 MB si 50+, si este stripped de tot, de la skinuri pana la bara de search. Nici macar nu pot spune ca memoria ocupata este functie de numarul de ferestre deschise.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1394 (permalink) | ||
|
Si la mine ymess 8 papa acum 42 MB ( cu skin-ul default ). In contextul in care pc-ul are 1 GB de ram disponibil, nu pare mult.. dar am instalat pe un laptop mai saracut, si se incarca groaznic de greu. Cred ca bag Miranda pe ala ))offtopic cine nu are/foloseste programe pirat sa arunce primul cu piatra :P | |||
|
| | #1396 (permalink) | ||
|
Am si io o problema.... Am incercat azi dimineata sa imi grupez si io userii pe grupe... grupa Family.. friends.. blabla .. si dupa ce am terminat am dat sign off si am intrat la loc...si nu se salveaza ..defapt s-a salvat pe jumate.. si nu se mai salveaza nimic acu..deci .. nu pot sa fac o singura grupa iar ..si sa ii pun pe toti acolo..daca fac asta, la urmatoru restart de yahoo e ca inainte...a mai avut cineva problema asta? pot pune si poze daca nu intelegeti
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #1397 (permalink) | ||
|
Te conectezi direct la Yahoo! sau iesi prin proxy? In general prin proxy exista un oarecare delay intre ce faci tu si ce se vede in exterior si vice-versa, i.e. cand iti apare un prieten online el e deja online de cateva minute bune. Poate asta sa fie si cauza pentru care nu se salveaza imediat preferintele legate de grupe.
|
| | #1398 (permalink) | ||
| Quote:
![]() chestia asta cu grupurile am patit-o si pe direct. yahoo are unele zile proaste.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #1399 (permalink) | ||
|
nunu... nu ma conectez prin proxy.. ma conectez normal.. ... nici pe calculatoru fratelui meu nu merge.. am intrat cu idu meu acolo si nu merge...am intrat si cu alt id...si tot nu merge...strange
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |