![]() |
| | #1422 (permalink) | ||
|
Spuneti-mi si mie, va rog frumos, cum pot sa ma logez pe 2 ID-uri simultan, cu Yahoo Messenger 8. Am incercat deja multi-messenger si nu merge. A doua sesiune messenger se inchide dupa 2-3 secunde. Sau daca cu 8 nu merge, atunci care este ultima versiune cu care merge figura.
__________________ Semnatura | |||
|
| | #1424 (permalink) | ||
|
La mine pe lista de messenger 2 contacte ( fara legatura unul cu celalalt ) au luat un feld e virus sau ceva de genu si au inceput sa trimita mass-uri cu linkuri la diferite chestii ( incepand cu insurance si loans si terminand cu vietnam's beautiful women ) ... mass-urile trimise de "virus" automat, fara stirea persoanelor respective ... i s-a mai intamplat cuiva chestia asta?
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #1425 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Quote:
| ||
|
| | #1430 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1433 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Salut! Am si eu o problema cu yahoo msg 8.0. Am dezinstalat versiunea veche si am instalat ultima versiune 8.0. Dar cand incerc sa folosesc pluginul Music LaunchCAST imi apare un mesaj de eroare si se inchide messengerul de tot. Are cineva vreo idee care ar fi cauza.
| ||
|
| | #1438 (permalink) | ||
| Quote:
asa e mult mai usor sa trimiti mesaje offline pt cei offline | |||
|
| | #1440 (permalink) | ||
| Quote:
![]() nu e virus, e worm. trimite linkuri in prostie. solutia e sa instalezi yahoo toolbar si sa rulezi Norton Spyware Scan (care e moka, evident) presto. daca s-a infectat cineva din lista ta, zi-le sa faca la fel.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |