![]() |
| | #1461 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #1462 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | problema yahoo messenger
mi am instalat internet de la o retea locala de net acum vreo luna si aproape zilnic am probleme legate de logarea la yahoomessenger si mirc.Am yahoomessenger with voice.Am crezut ca e de la retea dar windowsul messenger f bine.Am un calculator cu procesor pentium3 de 650 hard diskcred de 10 daca va e necesar.Nu am instalat vreun firewall .banuiesc ca e ceva legat de vreun soft instalat pt ca pe mirc imi spune ca nu ma contacteaza ca am ceva legat la soft.ma puteti ajuta cu vreun sfat ca sincer ma dispera pt ca folosesc zilnic messengerul pe yahoo si aproape zilnic mi se intrerupe.va multumesc
| ||
|
| | #1464 (permalink) | ||
|
Nu mai merge pe ultimul build Pentru ala e asta SendSpace | The Best Free File Sharing Service:
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #1467 (permalink) | ||
|
De curiozitate, oare o fi fost marit numarul maxim de contacte pe care le poti avea in lista? Nu de alta, dar daca adaugi si ID de WLM unui contact preexistent de Yahoo! Messenger, vad ca acel contact este vazut ca "doua contacte diferite", i.e. creste numarul de useri din acel grup cu 1.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1470 (permalink) | ||
|
Asta pentru ca incerci sa adaugi un contact ca fiind de pe Yahoo! in loc de MSN. Trebuie sa selectezi contactul ca facand parte din Network-ul respectiv. Poza sper ca este edificatoare.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1474 (permalink) | ||
|
Yahoo Mail Beta are bug-uri cat Casa Poporului...switched back to zee old shit! ![]() Voi cum va miscati prin el?
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #1477 (permalink) | ||
|
la mine, de pilda, cand incerc sa ientru in Inbox din Spam Folder fie se blocheaza, fie revine mereu in folderul Spam...
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |