![]() |
| | #1483 (permalink) | ||
|
lenea e cucoana mare... ce sa fac? sa mai dl un program care imi mai buleste un pic registrii si mai ocupa ram? sau sa folosesc print screenu si paintu sfant? grea decizie )makr iti poate scoate imaginile in dimensiuni mai mari? sau exact ca si print screenu?
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #1487 (permalink) | ||
|
Marea mea problema e ca daca mut pe cineva dintr un grup in altul nu tine minte la urmatoarea logare,apoi se face din invisible -visible cand are el chef,si nu pot sa add contacts..same old shit cu ur request took more time etc...parca de la 7.0 incoace yahoo messengerul asta tot involueaza.Parerea mea..si tin la ea
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1489 (permalink) | ||
|
lol... mah da ce comentati... nici nu va imaginati de trafic tre sa tina serverele alea... imi e si frica sa ma gandesc... a explorat messengeru asta.... cam cate milioane de utilizatori credeti k au zilnic? si oricum... ma indoiesc k e de la ei... e de la reteaua ta.... as zice io... io la astral nu am avut nici o problema... nici nu grupuri nici cu avatare nici cu statusuri... dar de ex un coleg din camin din leu... nu i'a mers sa schimbe avataru o sapt... i'am zis sa intre pe la 4-5... si l'a schimbat in 2 sec... deci io zic k e reteaua nu serverele lor...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #1491 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | un driver pls pt un webcam
am nevoie urgent de un driver de webcam model: Philips WebCam ToUcam II 640x480 Usb. am cautat pe net dar ori nu am cautat eu bine ori nu exista nu stiu dar poate are careva din voi va rog sau macar unde il gasesc.Raspunsul va rog sa mi-l dati pe e-mail sau messenger daca aveti sau nu sau unde gasesc driveru: nicum21@yahoo.com. Mersi. | ||
|
| | #1494 (permalink) | ||
|
what the heck? Yahoo! messenger-ul meu e razna. vrea sa se conecteaze numai cu proxy, iar acuma mi-au disparut si contactele din lista. daca ma loghez cu alt ID, mi le afiseaza. m-am conectat pe ebuddy.com iar acolo imi arata contactele, deci nu sunt sterse. vreo idee?
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #1495 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1496 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
buna!am si eu o rugaminte.cine ma poate ajuta sa scap de o eroare care imi apare in timp ce folosesc messengerul?imi apare o eroare in fisierul C:\Documente`\Admini`1\LOCALS`1\\Temp\f376_appcpmpat.txt.cand apare eroare mi se blocheaza messengerul.Am yahoomess 7 si un calc cu procesor pentium de 650 daca e relevant.mi se blocheaza mereu cand imi apare eroarea asta.vamultumec mult
| ||
|
| | #1498 (permalink) | ||
| @SeikQ - Apelează la furnizorul de NET, o situaţie similară s-a petrecut şi la noi, iar dacă ei susţin că este totul OK şi că nu au operat modificări, îţi recomand călduros să dezinstalezi YM, sau să încerci cu altă versiune, sau, în ultimă instanţă, să reinstalezi win. Baftă!
| |||
|
| | #1499 (permalink) | ||
|
Am si eu o rugaminte mai indecenta . Poate cineva sa faca o arhiva cu sunetele din Y!M8 si sa o upload-eze aici/sau undeva, deoarece eu folosesc Y!M7 dar imi plac sunetele de la Y!M8 . Deci. ma ajuta cineva?
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #1500 (permalink) | ||
|
Nu-mi pot imagina cui i-ar putea placea aberatiile alea sonore. Cele din v7 mi se par simfonii pe langa astea noi . Anyway, knock yourself out.Facem schimb, le pui si tu pe alea vechi arhivate aici? ...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |