![]() |
| | #1501 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Uite si sunetele vechi, "simfoniile" ...
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #1503 (permalink) | ||
| Quote:
Ar trebui sa mearga...
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #1512 (permalink) | ||
|
Scuze daca s-a mai spus, dar in afara de posibilitatea de a te "vedea" cu MSN-ul, mai sunt si alte noutati la versiunea 8 ? Eu am 7.0 acum si vad ca merge cam tot cu cei care au 8, file transfer, foto sharing, toate traznaile... imi scapa ceva ?
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1513 (permalink) | ||
| erm... as zice k asa a pus persoana respectiva... considerand k "nume" este in romana... ma indoiesc k au facut la yahoo/msn localizare sau cum so numi... daca era "name"... poate... dar nume garantat nu este...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #1514 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Sa zicem ca persoana respectiva are nick-ul de MSN mihaip. Pana acum cateva zile aparea mihaip si acum apare mihaip -:)
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #1516 (permalink) | ||
| LR, pe MSN cum apare? Eu am alta problema, de cateva zile tot mut contacte de pe MSN pe Yahoo!, insa am observat o ciudatenie. Unele contacte apar doar sporadic in Yahoo!, desi pe MSN sunt mai tot timpul online. A mai patit cineva asa ceva? Ieri de exemplu m-am pomenit ca au intrat simultan 3 adrese @hotmail pe lista de Yahoo!, apoi au disparut subit dupa ceva vreme. Pe MSN fusesera tot timpul online. WTF?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1517 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #1518 (permalink) | ||
|
Pai si mie imi spun oamenii constant ca se inchide Yahoo! daca nu forwardez cutare mesaj la toata lista, asta nu inseamna ca e adevarat . Nu de alta, dar si ce spui tu si chestia scrisa de mine mai sus mi se par la fel de aberante .
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1519 (permalink) | ||
|
o mica problema si la sefu` ... cum naiba sterg oameni din lista de yahoo ? ca m`am apucat sa fac o curatenie generala ... dau delete ... bifez from adress book too ... si cand ies si intru din nou .. ghici ce se intampla ? ei bine nu e nici unul sters. what to do what to do ?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1520 (permalink) | ||
|
exact asta se intampla si la mine si nu stiu ce sa fac..nici la ignore nu mai incap..exista limita si la ignore list?!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |