![]() |
| | #161 (permalink) | ||
|
Am avut si eu bugul asta....... Nu am reusit decat prin reinstall de windows...... care crede ma ca a fost ultima varianta folosita am incercat sa reinstalez TOT si am cautat pe google bugul...... unde zicea ca e ceva de la iexplore.... dar nu am reusit sa fac nimic. Daca tu reusesti posteaza soliutia aici .
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
yo ma refeream la bug-ul respectiv,pe care l-am avut si yo acum un an si ceva .. pe vremea aia avea toata lumea cam aceeasi versiune de ym ... si daca-mi aduc yo bine aminte si la mine a mers tot dupa ce am reinstalat win !
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
zoso - yo nu am zis ca asta ar fii solutia .. doar ca yo la un moment dat am renuntzat sa mai folosesc ym de pe acel PC .. iar la un moment dat am reinstalat win (nu pt ca nu-mi mergea ym, ca doar nu sunt nebun sa formatez un hdd pt ym) si am vazut ca nu mai avea acesta problema ! that's all ...
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.computergames.ro/forum/sh...ight=messenger e rezolvarea ta | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Ma enerveaza faptul ca nu poti trimite/primi fisiere decat de la utilizatorii aceleasi versiuni de messenger. This sucks ... Asa cum toate programele mai noi au implementata abilitatea de a deschide fisiere ale versiunilor anterioare, ar fi putut face ceva si cei de la yahoo.
__________________ Here Kitty-Kitty... | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
eu mi-am instalat 7 pentru ca unii din afara cu care colaborez au tot 7.... Bug-uri descoperite: - eu scriu un mesaj cuiva, respctivul imi scrie mie, si nici unul nu primeste nimic. De parca s-ar pierde pe drum. Si tot timpul dadea mesaje cum ca cel caruia ii scriam..."was just signed in"....si invers.. - omuletii galbeni mi se facusera VERZI. ...chiar am facut misto pe tema asta, ca li s-a facut rau.... ![]() - odata la 3-4 zile deschid ym si imi apare fereastra aia cu friends in full screen...si iesita mult in lateral dreapta. Trebuie sa fac "drag" si sa o micsorez de vro 4-5 ori ca sa ajung la dimensiunea care trebuie. cam atat. In rest pare ok(daca pot spune asa)....
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. Last edited by Ace Master; 23-08-2005 at 14:31.. | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
|
timmyshor: exagerezi, cum vrei să se pupe tehnologii (îndeajuns de) diferite între ele, prin atingere?? Ace Master: chestii de genul ăsta, care sunt locale, ţin în mare măsură şi de configuraţia sistemului (de la hw la sw).
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Te crezi în linux?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
|
Hmm, ai dreptate ![]() La asta nu m-am gandit :P
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |