![]() |
| | #1963 (permalink) | ||
|
In ceea ca priveste optiunea de "multi messenger", problema s-a mai discutat de n ori. http://www.mydigitallife.info/2006/1...i-ym-accounts/ Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1965 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
cu ce se poate vedea daca sunt bagat in lista de friends a unei persoane? evident fara sa isi dea seama persoana respectiva mersi
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... Last edited by sparxxx; 12-02-2007 at 20:24.. | ||
|
| | #1966 (permalink) | ||
|
Da..exact treaba de mai sus ma intereseaza si pe mine...deci ceva similar cu RemoveBuddy, dar care sa nu te scoata din lista lui X ci doar sa-ti zica daca esti in lista lui X....Si sincerp oate sa-i si zica lui X de chestia asta
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #1967 (permalink) | ||
| Cu nimic. Eventual cu ochii, daca esti langa respectivul/respectiva cand este logata pe Messenger si ii vezi lista de friends.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1969 (permalink) | ||
|
nu! am si eu o intrebare, probabil s-a mai discutat dar nu gasesc... cum fac sa nu mai ma atentioneze cand primesc mail pe contul pe care am id-ul.. nu folosesc mailul de la yahoo si e tare enervant sa ma atentioneze ca am mail din 10 in 10 min la toate spam-urile.. | |||
|
| | #1972 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.download3k.com/Internet/I...e-Decoder.html Nu stiu, n-am incercat, ci doar am dat peste el, plus ca se cer bani... doamne cat de disperat sa fi sa dai bani pe asa ceva! Nu-s de acord cu toate porcariile astea, putina intimitate nu strica disperatilor... get a life! | |||
|
| | #1975 (permalink) | ||
|
Mere Indie.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #1978 (permalink) | ||
|
Mister X: mig33 e cel mai bun messenger pt platforma java din cate am testat. o sa apara 3.0.poate ala pica mai rar
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1979 (permalink) | ||
|
am rasfoit cateva pagini si m-a lasat rabdarea. spuneti-mi si mie va rog de ce apar ferestrele ca in imaginea atasata. drivere noi, xp sp2, sistemul nu conteaza ca sigur e din soft, antivirus nod32, bla bla
__________________ "Cand un geniu adevarat apare pe lume, il vei cunoaste sigur dupa un semn, anume ca toti imbecilii se vor uni intr-o conjuratie impotriva lui." Jonathan Swift | |||
|
| | #1980 (permalink) | ||
|
iti apar asa pentru ca ai instalat yahoo friend (parca asa se numeste) programelul acela cu care trimiti acele imagini formate in cod ascii. ca sa arate normal trebuie sa dai dublu click pe bara de sus a ferestrei pentru a se maximiza si apoi iar dublu click acolo si revine la marimea initiala cu proprietatile originale (fara taieturile alea). ps: stie cineva cam cand o sa apara ymess ptr vista? am vazut filmuletul acela de prezentare de 1 luna si ceva si tot il astept.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |