![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Cu ultmul release de emulator se pot prinde 20 de frameuri,chiar si mai mult,iar caculator nu trebuie cine stie ce ozn,ceva procesor mia tare e de dorit,ram 256 si video orice placa ce are pixel shader 1.0 cel putin.Jocurile merg in mare parte,viteza e cea mai problematica.In curand cica se va scoate o noua versiune care va suporta procesoare pe 64 bitzi .In 2 ani avem si emulator accetabil | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
@ PigBrother, stiu ce zici, am jucat jocuri gen Quake pe ps1 si imi placea la nebunie, dar daca imi place un joc pe ps si nu am bani de ps, ma tin de pc, mai ales ca jocurile care sunt pentru ps au niste preturi care nu sunt la indemana oricui (uita-te si tu ca si astea pentru pc au preturi "amagitoare"). Deci eu raman totusi la pc, cine vrea jocuri pe ps sa isi cumpere pentru ca deocamdata, nu poti juca un joc de play station pe pc in conditii acceptabile, parerea mea!
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Ardeth_007, vezi ca exista o intreaga sectiune dedicata consolelor. http://www.computergames.ro/forum/forumdisplay.php?f=18 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
very funny.... very very funny.... ![]() si uite asa se umple threadul asta fara rost de posturi
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |