![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema cu ghost-ul
Dupa clonare am patit sa nu imi mai mearga Windows-ul. Am clonat de pe un HDD de 4 GB pe unul de 80 si nu merge sistemul pe ala de 80. Se blocheaza la screenul de welcome. Nici dupa juma de ora nu face nici o miscare. De pe ala de 4 GB merge sistemul. WTF?
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pentru ca Win XP face diferenta intre HDD-ul de 4 si cel de 80 Gb (exista ca device-uri independente in Device Manager), el incercand sa-si continue incarcarea de pe cel de 4Gb care nu exista. Eu n-am gasit solutie cu Ghost, dar exista alte utilitare care (teoretic) fac transferul asta, insa eu nu m-am obosit, am facut reinstall direct.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ce versiune de Windows si ce file system ai clonat?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Windows XP pe NTFS. Incercat si cu Fat 32
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |