![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| deschid IE=se inchide Maxthon-ul
deschie IE, sau YM=SE INCHIDE MAXTHON-UL. fara nici o eroare ,nici un mes. de ce ?NU intodeauna,numai cind vrea el.nu am incercat alt browser sa vad daca face la fel.il folosesc de ceva timp si nu am avut aceasta prob. win este intal de ~o saptamina,am scanat de virusi=nimic( bit +panda) aceeasi prob si inainte de instal si dupa. 10x | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cretzule, eşti clonă de-a lui pigbrother?? Aşa, ştiu că s-a mai discutat pe forumul ăsta.. Parcă era bubă de la YM. Evident, nu-i normal să facă aşa, eu nu păţesc asta.. Măcar să se fi enervat ffoxu pe maxthon şi ie, da' merg toate
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
În sfârşit! M-am săturat peste tot să văd, repetate furibund, linkuri către ffox şi opera, mai ales de habarnişti. I mean, şi eu folosesc ffox, dar folosesc şi maxthon, ba chiar şi ie câteodată (stupid cum e javascript debugger, măcar te-anunţă c-ai făcut varză codul), dar nu-mi fac semnătură din asta, nu-s adeptul „push media”.. etc. Have phun!
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |