![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ATI driver need help
AMD 2800+ Epox 8RDA3+ 1gb ram Asus 9600 XT De curand, de cand am reinstalat windows-ul, am observat ca orice joc mergea mai prost... lucru cam ciudat, adica toata lumea stie ca dupa ce pui reinstalezi windows'ul totul ar trebui sa mearga putzin mai bine. Dupa ce m-am jucat cu diferite drivere de la ati ( 4.12, 4.5, 5.3, 5,7 ), directx9b/9c, sp1 si sp2 si evident niste reinstalari intr-un final am observat ca defapt SMARTGART imi arata ca AGP speed e OFF, Fast Write OFF. Oky... pun AGP X8, restart... nimic... iar e OFF. Mha uit in bios sa vad daca nu e de acolo dar in bios vad ca AGP x8 e Enable si Fast Write lafel. Are careva vreo idee ce sa ii fac... sau cine ar fi de vina pt. chestia asta... MB'ul, placa video sau driverele?!? Edit: Am incercat si driverele de la Asus... care defapt par sa fie acelas catalyst numai ca are alta icoana... tot nu pot sa dau x8 ![]() Edit2: NVM me... s-a rezolvat.. nu instalasem nVidia nForce driver... acuma merge
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. Last edited by Lucifer; 26-07-2005 at 09:50.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |