![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| O problema mai delicata va rog help!!!
ok sa incep se da un calc cu un hdd impartit in 2 c si d cu windowsuri xp instalate pe ambele partitii(va dati seama ca 2 useri fol pc=ul).acum ce vreau eu e ca atunci cand cel dp partitia c se logheaza pe windowsul lui sa nu mai poata vedea sau macar sa nu mai poata avea acces la partitia d.Sau ce program de parolare pt windows mai stiti inafara de parola de win care se sparge ff usor dupa cum am observat.
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poţi încerca să criptezi partiţiile.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
deci am reusit sa il parolez cu un program dragut care dupa logare imi blocheaza calculatorul si cere parola.acum ce vreau e ca cel care se logheaza pe partitia c sa nu poata accesa partitia d adica sa nu ii poata face nimic.va rog ajutor :P edit: pot modifica ceva in windowsul dp c: astfel incat cel care se logheaza pe c: sa nu mai poata vedea partitia d:???
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
phantom_i, omule, bibicule, FOLOSESHTE BUTONUL SEARCH!!!! exista un thread pe aici care se numeshte aproximativ "Cum sa parolez un director" shi aplici aceeashi metoda explicata acolo pentru foldere pe partitie. Hai, ca nu e greu...
__________________ Black... All Black... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |