![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Soft pentru urmarirea traficului de internet
Salut Caut si eu un soft pentru urmarirea traficului pe internet intr-o retea de bloc . La mine in retea sunt niste ... care rup netu' in fiecare seara (la un abonament de 110$ la Astral sau in jur de 110$) si cateodata nu pot sa-mi verific mailul . Nu va suparati pe mine daca s-a mai discutat problema dar am cautat pe forum vreo doua ore , insa ori nu stiu eu sa caut ori nu exista ca nu am gasit nimic. Multam
__________________ When I masturbate, I always buy myself dinner and flowers first, so that I'll feel I haven't used myself | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
net spy
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| cut their cables? V1.1 dar asta era TRIAL version! ![]() sorry da' nu m-am putut abtine. au linux si nu stiu sa faca limitare dinamica de banda! shame on you!
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Anyway eu i-am zis de nenumarate ori celui cu serverul sa aloce banda la fiecare IP in mod egal pt. ca banii ii ia in mod egal de la toti dar cred ca nu are interes sa faca acest lucru (am inteles ca se poate acest lucru de la altii mai invatati) .
__________________ When I masturbate, I always buy myself dinner and flowers first, so that I'll feel I haven't used myself | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
alocarea dinamica inseamna ceva de genu: ai 30k banda. cand ai un singur user, beneficiaza de 30k max. cand mai intra unul (da drumu la calculator), banda se imparte in 2. 15K X 2 mai intra al treilea, fiecare are o conexiune MAXIMA de 10K (X3) ... ... ... intra al 6-lea fiecare are o conexiune de 5K. sigur, nu-i eficient cand unii nu fac download si ramane banda neutilizata, da' e mai bine decat sa stai pe bara. parerea mea.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Da , asta mi s-a explicat si mie , dar nu vor sa faca asa pentru ca nu mai pot face downloaduri gretoase . Macar sa vad si eu din cauza cui merge cateodata greu , sa am de cine ma lega cand vine sa-i dau banii lunar
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Sunt din Galati (micro 19 ) . Dau 200.000 lei pe luna si in retea suntem in jur de 20 de useri . Avem abonament de 110 $ (sau ceva de genul) la Astral .
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ia uite, ti-ai gasit "rezolvatoru' de probleme"! oricum, nu trebuie sa inghiti toate rahaturile celorlalti. la urma urmei platesti si ai dreptul sa folosesti netul. daca era ceva gratis, era un privilegiu. cand platesti, deja e UN DREPT!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |