![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
la fel am crezut si eu pana acum o vreme, mai exact pana cand am citit asta cu atentie: http://www.beginningtoseethelight.or...very/index.php de atunci pot sa spun ca sunt dezamagit de EFS si bullshit-ul cu "cheia privata este stocata in mod secure in profilul user-ului". Daca te pricepi cat de cat citeste cu atentie articolul de mai sus si sunt sigur ca o rezolvi; daca nu pune pe cineva care se pricepe sa faca asta.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta | Quote:
Nu ma pricep sa fac ce scrie acolo si din pacate nici nu stiu pe cineva capabil de atata munca pt fisierele mele! Ma gandeam mai degraba daca exista vreun program,ceva care sa faca treaba asta!!! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
01. elcomsoft offer a program called advanced efs data recovery (aefsdr) that works in 2k/xp. price 99usd (~61ukp) - demo available. 02. microsoft have a recovery program (reccerts.exe) only available via payed support - cost unknown, but some prices are listed. 03. passware offer a program called efskey that works similarly to aefsdr, though noteably slower in decryption. price 95usd (~58ukp) - demo available
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta |
Am gasit undeva pe net Advanced efs data recovery 1.3! I-am dat sa scaneze dupa chei (?) si mi-a gasit niste chestii cu verde (care le poate decripta) si o chestie cu rosu care cica nu poate,si zice: Logical disk letter: C File name: dbd761a9-c8a8-4b68-a15f-0a05e07cea73 File size: 388 MFT entry number: 10.165 Data is stored in the MFT entry Container name: dbd761a9-c8a8-4b68-a15f-0a05e07cea73 Poate va ajuta cu ceva!!! Si am o intrebare: dacafac rost de unul sau mai multe din fisierele criptate,necriptate si le criptez nu ar trebui sa se faca "cheia" si pentru celelalte? Am facut si un screenshot dar nu stiu cum sa il postez ca link (am vazut ca nu e voie cu poze mari)... Va rog ajutati-ma am vreo 3000 de fisiere criptate! Last edited by adilmarin; 29-07-2005 at 11:42.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta | Quote:
Cine sta in Constantza si pricepe ce scrie acolo dau o bere (sau cola )daca reuseste sa ma scoata din incurcatura!!!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |