![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| caut "meseriash" in recuperari date hdd
salut,caut un profesionist care sa imi spun asi mie cum sa fac sa pot accesa niste fisiere de pe hdd meu actual,care au fost copiate de pe un hdd pe care nu il mai am in sistem.cind accesez fisierele respective imi spune "acces is denied" dar daca dau properties il vede ca 4 G de exemplu.nici sa le sterg nu ma lasa.cred ca I hdd era fat32 iar asta e ntfs.CRED nu sint sigur,daca conteaza. rec. de dete va fi rasplatita daca ne intelegem.nu imi palce sa aud "sa incerc" as prefera da sau nu.multumesc. PS :moderatorii sa ma scuze daca nu trebuia sa postez aici. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai daca esti administrator pe masina locala te poti descurca si tu cu "take ownership". Apoi setezi drepturi NTFS full pentru user-ul tau.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |