![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Program de taiat MP3-uri
sal ma gandeam dc exista asha ceva un programel cu care sa tai un mp3 de unde vreau eu .. spre exemplu vreau sa imi pun ton de apel pe telefon un mp3.. dar nu vreau sa fie de la inceput...si sa sune doar refrenu...de acea caut un program sa imi pot taia mp3-ul respectiv de unde vreau eu exista asha ceva ?multumesc | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
GOOGLE IT! E primul rezultat.................... http://www.google.com/search?sourcei...TF-8&q=wavepad Nu e cel mai bun program, dar e suficient pentru taieturi.
__________________ K850i; 4GB M2; HBH-DS970; Asus R700 hacked (iGO 8 + Riks skin) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Aveti grija ca programul sa nu faca cumva recodarea mp3-ului ![]() mp3 -> wav -> editare -> mp3 -> se mai pierde un pic la calitate Tot aici pe forum s-au discutat si mp3 cuttere, nu editoare wav. Cool Edit Pro e, mai nou (din Mai 2003 parca), Adobe Audition
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Cool Edit Pro 2 folosesc eu, si nu am probleme la calitate, in orice format ... plus ca are cateva efecte... geniale... plus ca il mai folosesc si pentru extragerea partii audio a unui film, daca am probeme cu sunetul unui film ... deci e bun la toate ...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nero Wave Editor
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
howlsomm, iti recomand mai bine ... Cool Edit Pro 2, merge cel mai bine, dai save as ... si dai tu ce format vrei si cati kb/s vrei .... mult mai usor decat alte programe, dar si nero wave editor poate face treaba asta dar nu e asa de profesional ca cool edit pro2
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|