![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Network Magic :what:
Am si eu o mare rugaminte ,daca se poate bineinteles. Am programulasta descarcat din net si mi se pare tare interesant pt ca imi recunoaste Routerul meu Trendnet (hardware).As vrea sa-l folosesc mai departe dar este trial Multumesc anticipat!
__________________ ==================== GSM - 0728338107 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
lucian, se pare ca ori nu ai citit regulamentul, ce zici tu e warez ... si nu prea e legal adica e piraterie... asa ca .... sa fii multumit daca nu iei ban ... pe ym intra putin pe mine sa iti explic acolo mai multe
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
poti intreba la ei pe site cum ai putea sa il cumperi, asta poti face lejer.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
LiquidSky,esti foarte amabil,dar si daca as dori sa il cumpar,mai intai ar trebui sa imi fac un card credit Visa sau asa ceva.Inainte de a da sugestii ar trebui sa te uiti in gradina la tine si sa vezi daca esti asa de corect. Rugamintea mea nu cred ca a fost de prost gust si nu am vrut sa irit pe nimeni.Daca nu e posibil eu nu insist ,am citit si eu EULA.
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Daca vreti sa dati BAN,nici o problema ,dar uitati-va in jurul vostru ,inainte sa faceti asta.Nu faceti,va rog ,exces de zel.Chiar nu are nici un sens.Nu as fi vrut sa-l folosesc la cine stie ce companie.Ceea ce fac eu se numeste hobby.E clar ca se poate si fara. Va multumesc si cer iertare celor care se simt ofensati!
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu e nimeni ofensat. Exista o regula simpla, care spune ca nu e voie cu warez "public". Nu ti-a interzis nimeni sa cauti pe google key-uri. Sau sa dai mesaje private pe forum.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|