Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-08-2005, 00:49   #1 (permalink)
Registered User

cipsua's Avatar

problema cu memoria ??

asta e a doua oara cand imi apare acest mesaj !! prima data mi-a aparut in alt program....

de la ce sa fie ??? memorie .. hard ??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1111111.jpg
Views:	50
Size:	79.2 KB
ID:	53946  
i915G * Intel Celeron 2.66 Ghz FSB 533 * 2 x 256 MB=512 MB Dual Channel @ 400 mhz + 1 x 512 MB * WD 160 GB SATA 8 MB buffer * GeForce 6200 modat in 6600 @ 128 MB 300/500 no "oc" * FDD Mitsumi * DVD RW ASUS * KINETIX 5.1 @ 45 W * Monitor 21" SAMSUNG SYNCMASTER 1100p plus, Casti TEAC HP-5

cipsua is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 01:35   #2 (permalink)
Registered User

timmyshor's Avatar

Eu zic ca e ceva legat de software. Totusi poti cauta si rula un programel de testat ramul !

timmyshor is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 10:06   #3 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

e.g. http://www.memtest86.com/

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 14-08-2005, 13:22   #4 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

omu are memtest pe computer... nu trebuie sa ii mai dam link=uri, si nu cred ca e de la ram, posibil ca software-ul care il foloseste el, sa fie ... "invechit" si unii registry sa se fi dus ..... asa ca posibil o reinstalare de soft ar rezolva problema. am mai patit si eu asa si ... incearca cu registry mechanich, poate rezolvi ceva, eu am avut parte de multe erori aiurea, care au disparut dupa ce am folosit registry mechanic
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 13:27   #5 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Intr-adevar, , nu vazusem memtest-ul acolo pe desktop. Pe de alta parte, am privit doar la eroare, care mi se pare un fapt de bun simt.

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 15-08-2005, 03:31   #6 (permalink)
Registered User

ElDiavolo's Avatar

aceeasi problema am avut-o si eu si o mai am rareori. e din cauza DEP daca ai un procesor ce stie NX si DEP. Incearca sa excluzi din DEP cam toate programele ce le folosesti (o sa dureze ceva timp dar cand ai o problema de genul asta mergi in DEP si baga in lista programul). Dupa un timp nu o sa mai faca. Si sa ai toate update-urile la zi.

ElDiavolo is offline    Send Message via Google Talk to ElDiavolo Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules