![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Imprimanta tampita sau... ?
Am si eu o problema foarte stresanta de la un timp cu imprimanta de la scarbici , poate are cineva vreo solutie ... Deci se da un calculator ( xp2000+ , 256ddr , hdd 40 gb , lan 10mbps ) cu o imprimanta hp 5150 pe usb , care este sharata prin lan la alte 2 calculatoare ( configuratie identica cu primul ) . De precizat ca imprimanta este folosita foarte des , de 3-4 ori la 10 minute . Asha ... dupa un anumit timp ( o ora, 10 minute, 2 zile ) nu mai vede imprimanta nici un calculator , iar cand dau din control panel la printers zice ca THE PRINTER SYSTEM IS NOT AVAIBLE DUE TO LACK OF RESOURCES . Ce ii fac eu ca sa mearga ? dau ctrl-alt-del si dau end task la orice tine de hp ( 3 procese ) si dupa restart . merge iar ceva vreme bine ( in add/remove programs imi vede tot timpul driverul si softurile imprimantei , chiar cand nu vrea sa printeze nimic ). Driverele sunt de pe site'ul lor , sistemul de operare e win2000 sp4 , pagefile'ul e de 512mb , prima partitie mai are 15 gb liberi . Intrebare : ce ii fac sa nu mai fie nevoie sa dau restarturile astea ? 10x de pe acum
__________________ 40d and one right eye | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
incearca sa pui AMS Fast Defrag (www.amsn.ro) shi baga-i din cand in cand cate un defrag de RAM. pe mine programelul asta m-a scos din multe restart-uri. ce firewall exista in retzea? ai incercat sa ii dai calc daor un simplu logoff dupa care un login in loc de restart?
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Incearca sa dai un restart la serviciul "Print Spooler".
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
o sa incerc amandoua posibilitatile .... dar prea face des si eu nu sunt tot timpul de fatza si tre sa fac juma de oras numai ca sa dau restartul ptr k cei care lucreaza pe pc'uri habar n'au de operare . Deci intr-un ultim caz , ce imprimanta recomandati ? ( ptr minim 2000 pagini / luna ) . sa fie laser , sa aiba memorie mare , usb , preferabil si lan pe ea si doar alb/negru .... pretul nu conteaza , sa fie fiabila in timp si sa isi faca treaba bine
__________________ 40d and one right eye | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pentru Printuri masiv ..laser (in cazul in care printezi albnegru) daca printezi masiv color, iti recomand o imprimanta pe inkjet, muult muult mai fiabila. Si cand o cumperi sa te interesezi de modurile in care poate fi conectata la mai multe calculatoare, unele imprimante au integrate un port de lan sau ceva de genu nu sunt sigur (print share, daca imi aduc aminte am vazut la trendnet o chestie gen switch pentru imprimante).
__________________ Mai uita-te odata ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|