![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
ciudat, virus ... nu prea cred, poate vreun dll lipsa din windows .... dar putin probabil. Ai incercat un format + o instalare de sistem? Si incearca alt cd de winxp, de la altcineva, macar sa elimini toate posibilitatile. Si aia de la service, nu au de unde sa stie ca este un virus, nu au nici o dovada. Le spui ca tu nu pleci cu calculatorul de acolo pana nu te rezolva, pentru ca nu ai dat bani pe un produs pentru a nu-l putea folosi. Sa iti scaneze si sa gaseasca virusul daca spun ca este un virus,observ ca ai bitdefender si .... no virus. Sa reinstaleze windows-ul si sa vezi daca s-a schimbat ceva. Da-le o cola la 2 litrii si o sa te serveasca.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
hmm, ce am facut pana acum.... am cumprata sistemul acum 2 luni, am schimbat sursa cu un chieftec de 420 W, am schimbat memoriile, am schimbat hdd-ul, ..... sistemul este un p5gd1 pro Asus pci-e proc p4 3.0 ghz lga 775 video px 6600 td leadtek dvd-rom dvd-rw fdd 3 coolere carcasa 2 hdd 200 js wdc si 160 jd wdc Prima data imi dadea un blue scren, am mai spus asta si pe alte trheaduri chiar fara rezolvare, unii mi`au spus ca e OS fara licenta si de asta. Are cineva idee? Am pus in jur de 5 sisteme diferite, aceiasi chestie, hdd-ul este nou.... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ce ai tu acolo e virus. Da-i Start / Run / msconfig. Du-te pe tabul startup si vezi daca ai ceva suspect pe-acolo. De asemenea uita-te si in TaskManager/Processes dupa vreun proces suspect. Atentie la procesele 'virus' (svchost, lsass, etc) care au acelasi nume cu procesele de sistem. Pentru o cautare mai amanuntita te poti uita si in registri, Start / Run / regedit / HKCU / Software / Microsoft / Windows / Current Version / Run, RunOnce, precum si in similarul din HKLM. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Sint asa scumpe softurile de antivirus zilele astea? Doar asa ca sa fii sigur ca banuiesc ca nu ai ras hardurile la fiecare instalare de sistem. Dupa ce treci de faza cu scanarea de virusi iti recomand sa incarci setarile default din bios si sa scoti toata cacaua in plus din sistem. Hardurile - out (mai putin sistemul), cd/dvd roamele - out, fdd - out, memoria - out (mai putin un stick de memorie pus pe slotul 1 de ram), coolerele de pe carcasa - out. Daca sistemul nu ruleaza nici asa si memtestul da 0 erori la testele complete abia atunci poti crede ca a o problema la placa de baza.
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
hmm, il conte, fa altceva, pune un alt procesor ... si vezi daca face acelasi lucru, daca face, atunci e clar, placa de baza, dar daca nu ... atunci e posibil sa fie procu de vina...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|