Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-08-2005, 16:52   #1 (permalink)
Registered User

IL_Conte's Avatar

erori.....

De la ce poate sa fie.....cei de la service imi zic ca este virus....desi nu cred....

Last edited by IL_Conte; 27-01-2006 at 22:22..

IL_Conte is offline    Reply With Quote
Old 16-08-2005, 17:05   #2 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

ciudat, virus ... nu prea cred, poate vreun dll lipsa din windows .... dar putin probabil. Ai incercat un format + o instalare de sistem? Si incearca alt cd de winxp, de la altcineva, macar sa elimini toate posibilitatile. Si aia de la service, nu au de unde sa stie ca este un virus, nu au nici o dovada. Le spui ca tu nu pleci cu calculatorul de acolo pana nu te rezolva, pentru ca nu ai dat bani pe un produs pentru a nu-l putea folosi. Sa iti scaneze si sa gaseasca virusul daca spun ca este un virus,observ ca ai bitdefender si .... no virus. Sa reinstaleze windows-ul si sa vezi daca s-a schimbat ceva. Da-le o cola la 2 litrii si o sa te serveasca.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 16-08-2005, 17:43   #3 (permalink)
Registered User

IL_Conte's Avatar

hmm, ce am facut pana acum....
am cumprata sistemul acum 2 luni, am schimbat sursa cu un chieftec de 420 W, am schimbat memoriile, am schimbat hdd-ul, .....
sistemul este un p5gd1 pro Asus pci-e
proc p4 3.0 ghz lga 775
video px 6600 td leadtek
dvd-rom
dvd-rw
fdd
3 coolere carcasa
2 hdd 200 js wdc si 160 jd wdc
Prima data imi dadea un blue scren, am mai spus asta si pe alte trheaduri chiar fara rezolvare, unii mi`au spus ca e OS fara licenta si de asta.
Are cineva idee?
Am pus in jur de 5 sisteme diferite, aceiasi chestie, hdd-ul este nou....

Old 16-08-2005, 22:22   #4 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

baga un memtest, cine shtie? virus nu prea are cum sa fie. vezi sa nu ai vreo setare aiurea in bios, te sfatuiesc sa ii dai load optimised defaults, shi nu te baga la OC.

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 17-08-2005, 19:13   #5 (permalink)
Registered User

IL_Conte's Avatar

nu am umblat la bios si sa ii fac oc-u, am schimbat memoriile nu e de la ele, am facut mem test 0% erori....chiar nimeni nu isi da seama?
Am cumparat de curand o casca cu microfon si stupoare microfonul meu de pe placa onboard nu merge.....o fi de placuta de baza?

Old 19-08-2005, 09:15   #6 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Ce ai tu acolo e virus.
Da-i Start / Run / msconfig. Du-te pe tabul startup si vezi daca ai ceva suspect pe-acolo. De asemenea uita-te si in TaskManager/Processes dupa vreun proces suspect. Atentie la procesele 'virus' (svchost, lsass, etc) care au acelasi nume cu procesele de sistem.

Pentru o cautare mai amanuntita te poti uita si in registri, Start / Run / regedit / HKCU / Software / Microsoft / Windows / Current Version / Run, RunOnce, precum si in similarul din HKLM.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 10:26   #7 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Sint asa scumpe softurile de antivirus zilele astea? Doar asa ca sa fii sigur ca banuiesc ca nu ai ras hardurile la fiecare instalare de sistem. Dupa ce treci de faza cu scanarea de virusi iti recomand sa incarci setarile default din bios si sa scoti toata cacaua in plus din sistem. Hardurile - out (mai putin sistemul), cd/dvd roamele - out, fdd - out, memoria - out (mai putin un stick de memorie pus pe slotul 1 de ram), coolerele de pe carcasa - out. Daca sistemul nu ruleaza nici asa si memtestul da 0 erori la testele complete abia atunci poti crede ca a o problema la placa de baza.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2005, 22:34   #8 (permalink)
Registered User

IL_Conte's Avatar

Man, am scos tot prin eliminare chiar si schimbare....am schimbat hdd-ul, sursa, memoriile a mai ramas procul si placa de baza...tu ce zici.?

Old 19-08-2005, 23:15   #9 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

hmm, il conte, fa altceva, pune un alt procesor ... si vezi daca face acelasi lucru, daca face, atunci e clar, placa de baza, dar daca nu ... atunci e posibil sa fie procu de vina...
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2005, 05:22   #10 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

regsvr32 /u shmedia.dll

or change ram

zoso is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 20:02   #11 (permalink)
Registered User

IL_Conte's Avatar

ca si facut.....ramu` sper ca nu e. Am schimbat placa de baza cu un msi combo pe acelasi chipset intel 915p, mi-a crescut temperatura la proc cu 15 20 de grade, am asezat corect cooleru.

Old 23-08-2005, 09:21   #12 (permalink)
Registered User

IL_Conte's Avatar

bluescreen si imi zice ca problema e de la swmidi.sys
hm?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules