![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| programe pt captura video de pe o camerea video digitala
vreau si un program bun pt captura video, nu am reusit sa fac cat vreau de clar cu pInacle 9 si Liquid 6, ulead ultimul, cu nero am reusit cat de cat, dar tot se vad acele liniute cat se misca imaginea
__________________ Conroe E6420@3200, Asus P5N-E-SLi 650i, 2x1024 ddr2 800 mhz Corsair dhx, placa video GIGABYTE 8800 GTS 512(G92),(13.000 pct 3dmark06), 750+250+250+160+80+120+120 GB hardiscuri, DVD-RW ASUS,DVD-rom Toshiba, rack pt harduri, CREATIVE AUDIGY 2, SAMSUNG 710n si altele... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai aia se intampla, e vorba de avi necomprimat... pe monitor e normal, dar pe tv out nu ar trebui sa se vada, dar ... cand faci recompresie ... trebuie sa dai setare ... de obicei cu VDub ... deinterlance aia ... bifezi interlate... si gata, produsul final nu o sa mai aiba liniutze.
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ar fi bine daca imi spui si unde o sasesc acea setare interlacing, ca eu nu prea ma pricep la vdub
__________________ Conroe E6420@3200, Asus P5N-E-SLi 650i, 2x1024 ddr2 800 mhz Corsair dhx, placa video GIGABYTE 8800 GTS 512(G92),(13.000 pct 3dmark06), 750+250+250+160+80+120+120 GB hardiscuri, DVD-RW ASUS,DVD-rom Toshiba, rack pt harduri, CREATIVE AUDIGY 2, SAMSUNG 710n si altele... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Salutare samsung710n. ceea ce vezi tu este in format interlaced (intretesut - acesta este formatul in care vezi tu la televizor). Semnalul in monitor este altfel (deinterlaced). Eu folosesc cu mare succes pentru captura - Cyberlink PowerDirector sau Pinnacle iar pentru a face dvd-ul final, dupa ce am incercat o gramada de softuri - SONY DVD ARCHITECT. Este marfa rau de tot! Super simplu iar calitatea este bestiala! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|