![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | Cat de usor poate sa-mi sparga mailu?
Acum vreo ora am avut o conversatie cu o persoana pe mess, nu o cunosc, o conversatie tare aprinsa, este prietenul unui prieten... Ideea e ca prin cuvintele grele aruncate unul asupra altuia si printre mistourile de fiecare parte jigodia a zis "vrei sa nu mai am id-u asta de maine?" sincer...asta ma sperie cel mai rau, ca cineva ar putea avea boala pe mine in asa hal incat sa-mi sparga mailu ![]() bineinteles ca dak s-ar intampla asta as turba si probabil as comite-o urat de tot si sar lasa cu sanje dar nu vreau sa se ajunga acolo sub nici o forma ![]() Ce spuneti? pot face ceva in vreun fel ca sa asigur o mai buna protectie ![]() desi asta tine teoretic de yahoo... mersi anticipat...sunt foarte nervos si nelinistit din aceasta cauza | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
No matter how hard you hit me, I can hit you harder. Lasa-l pe golan in pace ca nu iti sparge nici o adresa de mail...in special la yahoo...poate doar sa nimereasca datele de recuperare a parolei, altfel, no fucking way.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ideea e sa nu raspunzi email-urilor care "provin" de la Yahoo in care ti se cere userul si parola pentru a nu-ti fi inchis contul. Asta e cel mai vechi truc folosit pentru a "sparge" conturi, si culmea e ca sunt multi naivi la care tine.
__________________ There is not a subliminal message in my signature. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
am schimbat si parola...iar in legatura cu datele de recuperare...asta e obligatoriu sa aiba/ nu mai retin ce am factu cand miam facut contu dar in panelu ce l-am vazut nu era asta sau nu am fost eu atent ![]() sa speram ca nu voi avea vreodata parte de o asemenea marlanie ![]() iar cu mailuri care provin de la "yahoo"...eu citesc mailuri doar dak vin de la diverse tipe si care contin ceva( ), in rest nu prea folosesc adresa de yahoo decat pt mess | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
din proprie experientza itzi zic ca yahoo e al dracu de greu de spart, shi daca cineva o face, nu te anuntza in prealabil shi cred ca cineva care shtie sa hack-uie yahoo, nu sta sa se lege de conturile oricui, shi nu cred ca sta neaparat sa sparga yahoo singurul lucru pe care il face e sa "fure" un ID care nu ii foloseshte, practic, la nimic. THINK MAN, THINK! Yahoo e bullshit daca vrei sa te distrezi rupi google ![]() shi cea mai ushoara metoda de a fura un cont de yahoo e sa faci o pagina identica cu cea de la yahoo, numai ca dupa ce bagi user & parola sa tzi le trimita pe mail tzie shi pe respectivul sa-l bage pe pag de yahoo in care i se spune ca a greshit parola
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Doar daca mergi pe la net cafe nu uita de fiecare data sa dai sign out. Am vazut cazuri cind au inchis sesiunea de pe yahoo din "close". Am intrat eu urmatorul si cind am dat pe yahoo m-am trezit in fatza cu posta tipului care statuse acolo inaintea mea. Puteam sa-i fac varza acolo dar i-am dat io sign out mi-am vazut mai departe de treburile mele.
__________________ Nu prea stiu cine sunt.... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Usor de zis, dar cum il convingi pe ala sa intre pe alta adresa decat "mail . yahoo . com"?
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Metode sa iti sparga parola exista ...dar va avea nevoie de timp, la yahoo (ca si la aletele) mai exista intrebarea personala ...la care daca te cunoaste destul de bine si ai pus un raspuns usor de ghicit ar avea ceva sanse, oricum este bine sa mai ai si alte adrese, in cazul in care s-ar intampla . Quote:
__________________ Mai uita-te odata ! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Daca ala isi doreste CU ADEVARAT contul de yahoo, poate sa te ia in enshpe mii de feluri, depinde cat esti de paranoic. De la e-mailul cu click aici pana la manarit reteaua (dns poisoning, sniffing, certificate manarite) pana la pus keylogger pe un computer folosit de tine. Intrebarea e daca contul tau de yahoo valoreaza suficient de mult pt. cineva ca sa fie dispus sa faca efortul asta. Trust me, nu e cazul Pune-ti o parola decenta si nu mai pune botul la toti frustratii.Ah, si nu te mai lua in gura cu necunoscuti pe internet, nu face bine la sanatate :P -- Daca tu nu esti paranoic, nu inseamna ca "ei" nu te urmaresc.
__________________ Just your regular bofh. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
o parola puternica are pe langa litere si caractere @!$%^*& si una sau mai multe cifre 1, 2, 3... o parola compusa din 10 caractere "neam-de-neam" ca astea nu ti-o mai ghiceste nici naiba. mai mult, daca exista hackeri amatori cu spartul parolei prin "forced entry" ii anunt ca s-au facut destule arestari in jurul meu pe seama hackarelilor. desigur... prima data scapi cu o amenda daca nu s-au produs pierderi... dar calculatorul iti va fi asa de monitorizat incat nici sa mai scrii un mail nu o sa mai poti fara sa ti se uite cineva in fund... Dar, va poftesc sa incercati, daca va e prea bine. Cui ii e dor de un delict federal... un tip a incercat sa sparga niste www.uri americane cu continut "restrictionat"... ati vazut vreodata agenti FBI in Romania? veritabili costumati... mai bine nu incercati nici macar de curiozitate... scary... very scary...
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
pentru prima oara il aprob pe mystik are perfecta dreptate. brute force hacking e ushor de detectat, in toata splendoarea lui asha ca daca nu ai ceva finutz de "ghicit" parola, potzi doar sa iei toporu shi sa te duci sa explorezi direct hard-ul serverului
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Sincer, sună cam a film, aşa că înţelege că nu vreau să te fac intenţionat mincinos.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|