Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-08-2005, 00:52   #1 (permalink)
Banned

Cat de usor poate sa-mi sparga mailu?

Acum vreo ora am avut o conversatie cu o persoana pe mess, nu o cunosc, o conversatie tare aprinsa, este prietenul unui prieten...
Ideea e ca prin cuvintele grele aruncate unul asupra altuia si printre mistourile de fiecare parte jigodia a zis "vrei sa nu mai am id-u asta de maine?"
sincer...asta ma sperie cel mai rau, ca cineva ar putea avea boala pe mine in asa hal incat sa-mi sparga mailu
bineinteles ca dak s-ar intampla asta as turba si probabil as comite-o urat de tot si sar lasa cu sanje dar nu vreau sa se ajunga acolo sub nici o forma
Ce spuneti?
pot face ceva in vreun fel ca sa asigur o mai buna protectie
desi asta tine teoretic de yahoo...
mersi anticipat...sunt foarte nervos si nelinistit din aceasta cauza

mic&gras is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2005, 01:01   #2 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

No matter how hard you hit me, I can hit you harder.

Lasa-l pe golan in pace ca nu iti sparge nici o adresa de mail...in special la yahoo...poate doar sa nimereasca datele de recuperare a parolei, altfel, no fucking way.

Jaxx is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2005, 01:27   #3 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

esti si copil pe deasupra
incearca sa iti schimbi parola intr-una cat mai idioata si de neinchipuit
if you do that you're home free

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2005, 01:30   #4 (permalink)
Banned

mai conteaza ca-s copil sau nu(asta doar dpdv al varstei)
o sa schimb parola chiar acum, sa ma gandesc in ce sa o schimb

Old 17-08-2005, 01:35   #5 (permalink)
Registered User

Raptor's Avatar

Ideea e sa nu raspunzi email-urilor care "provin" de la Yahoo in care ti se cere userul si parola pentru a nu-ti fi inchis contul. Asta e cel mai vechi truc folosit pentru a "sparge" conturi, si culmea e ca sunt multi naivi la care tine.

Raptor is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2005, 01:42   #6 (permalink)
Banned

am schimbat si parola...iar in legatura cu datele de recuperare...asta e obligatoriu sa aiba/
nu mai retin ce am factu cand miam facut contu dar in panelu ce l-am vazut nu era asta sau nu am fost eu atent
sa speram ca nu voi avea vreodata parte de o asemenea marlanie
iar cu mailuri care provin de la "yahoo"...eu citesc mailuri doar dak vin de la diverse tipe si care contin ceva(), in rest nu prea folosesc adresa de yahoo decat pt mess

Old 17-08-2005, 03:19   #7 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

si daca sa zicem ca printr-o minune reuseste sa itzi nimereasca parola... care e smecheria?!?... conturi la yahoo potzi face cate 5 pe minut, daca te chinui un pic :P

Lucifer is online now    Reply With Quote
Old 17-08-2005, 08:10   #8 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

din proprie experientza itzi zic ca yahoo e al dracu de greu de spart, shi daca cineva o face, nu te anuntza in prealabil shi cred ca cineva care shtie sa hack-uie yahoo, nu sta sa se lege de conturile oricui, shi nu cred ca sta neaparat sa sparga yahoo singurul lucru pe care il face e sa "fure" un ID care nu ii foloseshte, practic, la nimic. THINK MAN, THINK!

Yahoo e bullshit daca vrei sa te distrezi rupi google

shi cea mai ushoara metoda de a fura un cont de yahoo e sa faci o pagina identica cu cea de la yahoo, numai ca dupa ce bagi user & parola sa tzi le trimita pe mail tzie shi pe respectivul sa-l bage pe pag de yahoo in care i se spune ca a greshit parola

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 17-08-2005, 10:52   #9 (permalink)
Banned

nu-i asa Lucifer...pt ca ai o multime de contacte pe id-ul ala si dak le pierzi ce faci
asa am zis si cu nr de tel acum vreun an si cand mi sa furat tel mam dus disperat sa-mi iau cartela cu acelasi numar

Old 17-08-2005, 11:18   #10 (permalink)
Registered User

misu183's Avatar

Quote:
Originally Posted by kata
mai conteaza ca-s copil sau nu(asta doar dpdv al varstei)
o sa schimb parola chiar acum, sa ma gandesc in ce sa o schimb
Baga si citeva cifre in parola si stai linistit ca nu-ti umbla nimeni
Doar daca mergi pe la net cafe nu uita de fiecare data sa dai sign out.
Am vazut cazuri cind au inchis sesiunea de pe yahoo din "close".
Am intrat eu urmatorul si cind am dat pe yahoo m-am trezit in fatza cu posta tipului care statuse acolo inaintea mea.
Puteam sa-i fac varza acolo dar i-am dat io sign out mi-am vazut mai departe de treburile mele.

misu183 is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2005, 11:58   #11 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by allblack
shi cea mai ushoara metoda de a fura un cont de yahoo e sa faci o pagina identica cu cea de la yahoo, numai ca dupa ce bagi user & parola sa tzi le trimita pe mail tzie shi pe respectivul sa-l bage pe pag de yahoo in care i se spune ca a greshit parola

Usor de zis, dar cum il convingi pe ala sa intre pe alta adresa decat "mail . yahoo . com"?

Jaxx is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2005, 12:59   #12 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

trimitzi un spam cu click aici sau eventual un mail cu stringuri de html cu login de yahoo pentru cei care nu "cunoashte", e ushor. mai exista shi varianta cu fishierul hosts

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 17-08-2005, 18:06   #13 (permalink)
Registered User

titiyo's Avatar

Metode sa iti sparga parola exista ...dar va avea nevoie de timp, la yahoo (ca si la aletele) mai exista intrebarea personala ...la care daca te cunoaste destul de bine si ai pus un raspuns usor de ghicit ar avea ceva sanse, oricum este bine sa mai ai si alte adrese, in cazul in care s-ar intampla .

Quote:
trimitzi un spam cu click aici sau eventual un mail cu stringuri de html cu login de yahoo pentru cei care nu "cunoashte", e ushor. mai exista shi varianta cu fishierul hosts
...hai sa facem un test trimiem si mie un mail cu "click aici" sa vedem daca merge ?! enigma_ta_000@yahoo.com

titiyo is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2005, 02:07   #14 (permalink)
Registered User

r_marvin's Avatar

Daca ala isi doreste CU ADEVARAT contul de yahoo, poate sa te ia in enshpe mii de feluri, depinde cat esti de paranoic. De la e-mailul cu click aici pana la manarit reteaua (dns poisoning, sniffing, certificate manarite) pana la pus keylogger pe un computer folosit de tine. Intrebarea e daca contul tau de yahoo valoreaza suficient de mult pt. cineva ca sa fie dispus sa faca efortul asta. Trust me, nu e cazul Pune-ti o parola decenta si nu mai pune botul la toti frustratii.

Ah, si nu te mai lua in gura cu necunoscuti pe internet, nu face bine la sanatate :P

--
Daca tu nu esti paranoic, nu inseamna ca "ei" nu te urmaresc.

r_marvin is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2005, 09:18   #15 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Ei, acum ce faceţi, vă daţi un vileag muşchii/ cunoştinţele sau le daţi idei diverşilor?

Raven is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2005, 09:26   #16 (permalink)
Registered User

r_marvin's Avatar

Mai degraba sa zicem ca incerc sa deschid ochii pustanilor. Nu e ca in filmele cu hackeri, dar asta nu inseamna ca nu trebe sa fii cat de cat precaut.

Old 18-08-2005, 09:36   #17 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

o parola puternica are pe langa litere si caractere @!$%^*& si una sau mai multe cifre 1, 2, 3... o parola compusa din 10 caractere "neam-de-neam" ca astea nu ti-o mai ghiceste nici naiba. mai mult, daca exista hackeri amatori cu spartul parolei prin "forced entry" ii anunt ca s-au facut destule arestari in jurul meu pe seama hackarelilor. desigur... prima data scapi cu o amenda daca nu s-au produs pierderi... dar calculatorul iti va fi asa de monitorizat incat nici sa mai scrii un mail nu o sa mai poti fara sa ti se uite cineva in fund... Dar, va poftesc sa incercati, daca va e prea bine. Cui ii e dor de un delict federal... un tip a incercat sa sparga niste www.uri americane cu continut "restrictionat"... ati vazut vreodata agenti FBI in Romania? veritabili costumati... mai bine nu incercati nici macar de curiozitate... scary... very scary...

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2005, 09:46   #18 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

pentru prima oara il aprob pe mystik are perfecta dreptate. brute force hacking e ushor de detectat, in toata splendoarea lui asha ca daca nu ai ceva finutz de "ghicit" parola, potzi doar sa iei toporu shi sa te duci sa explorezi direct hard-ul serverului

Old 18-08-2005, 09:57   #19 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Quote:
Originally Posted by MYSTIK
mai mult, daca exista hackeri amatori cu spartul parolei prin "forced entry" ii anunt ca s-au facut destule arestari in jurul meu pe seama hackarelilor. desigur... prima data scapi cu o amenda daca nu s-au produs pierderi... dar calculatorul iti va fi asa de monitorizat incat nici sa mai scrii un mail nu o sa mai poti fara sa ti se uite cineva in fund... Dar, va poftesc sa incercati, daca va e prea bine. Cui ii e dor de un delict federal... un tip a incercat sa sparga niste www.uri americane cu continut "restrictionat"... ati vazut vreodata agenti FBI in Romania? veritabili costumati... mai bine nu incercati nici macar de curiozitate... scary... very scary...
Tu în ce dimensiune trăieşti, fratele meu? Sincer, sună cam a film, aşa că înţelege că nu vreau să te fac intenţionat mincinos.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2005, 10:11   #20 (permalink)
Registered User

r_marvin's Avatar

brute force mai inseamna si interceptarea hashului si sa te joci tu acasa cu el (la tine pe cluster ), si mult mai eficient, imho

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules