![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Romania | Poate ma ajuta cineva in CorelDRAW Graphics Suite 12
Lucrez la un manual, si cei de la tipografie cer sa fie facut in corel draw> Nici o problema chestia este ca prima data l-am facut in word si abia pe la sfarsit mi s-a comunicat ca trebuie in Corel> am introdus paginile facute in word, in corel,problema e ca nu stiu cu exactitate cum se aranjeaza paginile sa fie marginile la aceleasi dimensiuni si alte chesti de acelasi gen. Daca se ofera cineva sa ma ajute i-as fi recunoscator, ma poate contacta si pe e-mail: mane_mile@yahoo.com Va multumesc! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
DA. Selectezi tot textul din fisier dupa ce te ai asigurat ca este varianta finala, si apesi CTRL + Q (convert to curves) Apoi dai clic dreapta in document si la proprietatile documentului te asiguri ca nu a mai ramas nici un text nevectorizat ... Apoi salvezi documentul de preferat in varianta corel 10 cu alt nume sau la numele actual mai pui un q in coada sa stii ce este cu acel fisier si dupa 2 ani ca sa zic asa
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|