![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cine le are cu Microsoft Word?
Se da un document Word cu un text de genul: "burvi2001 - ban pentru o luna pentru ca a incercat sa creeze topicuri pe alte sectiuni ale forumului, thread-uri ce aveau aceeasi tematica (Apollo) intalnita pe sectiunea pe care a fost banat (Stonhenge), sfidand astfel hotaririle moderatorilor/administratorilor. burvi200*© __________________ Clientu' de azi, victima de maine th3_xenocid - pentru mesaje off-topic pe aproape fiecare sectiune a forumului. Admin© __________________ Clientu' de azi, victima de maine Leia Organa sau PET^ Are avertisment pentru semnatura ofensatoare: Q: Cum poti da unei femei satisfactie cand facetzi sex ? A: Iti pui piper pe penis ! Un anumit user s-a plans ca sora lui este mai mica si uitandu-se pe forum are ocazia sa vada asemenea chestii indecente, insa noi am considerat aceasta semnatura ofensatoare pentru useri. __________________ Clientu' de azi, victima de maine" Si asa mai departe, multe pagini. Sa zicem acum ca vreau sa sterg din acest document "__________________ Clientu' de azi, victima de maine". Adica nu doar un singur cuvant sau o singura fraza ci o "bucata" care se tot repeta prin aceste pagini. Cum o pot face? Am incercat cu Find and replace dar nu merge decit cite un cuvant/propozitie iar cu macro nu le am deloc. Merci! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
hmm sunt mai multe modalitati, una ar fi chiar, marchezi textul si dai delete dar mai poti si altceva, sa dai ctrl+a adica sa selectezi tot si tinand ctrl, cu mouse-ul demarchezi ce nu vrei sa iti apara si dai copy si deschizi un nou document in care dai paste, si gata, e mai complicat asa, tre sa faci asa pe toate paginile, dar daca ai ... 10-15 pagini... iti ies peri albi in cap pana faci asa, deci cred ca prima varianta asta ar fi, eu nu stiu vreo posibilitate ca sa stergi acelasi text din toate paginile simultan, pentru ca tu lucrezi doar pe o pagina, nu lucrezi cu doua sau mai multe pagini in acelasi timp ...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: inn |
heh, normal ca nu mere, pentru ca textul pe care incerci sa-l inlocuiesti este despartit de "ENTER" adika ^| in word. So. Mai intai cauti "__________________^|" ai grija ca acest gtup de caractere sa-l dai din SPECIAL --> "manual line break" si inlocuieste-l cu ""__________________" ceea ce-ti va aduce pe acelasi rand si restul de caractere. Fi atent si urmeaza pasii in ordine. Dupa aceea merge frumos inlocuit cu find and replace.
__________________ Core 2 Duo E6400|Scythe Ninja|Asus P5KR| 2x1024MB GEIL Ultra 6400@4-4-4-12|ST3250620AS; WD2500KS; ST3320620NS|Galaxy 8600GE 650/2000|WinFast TV RM|Antec SLK 3000B|Chieftec 450PSU|Samsung 940N | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sunt convins ca marea majoritate a celor ce folosesc Word nu au idee cat de solid este engineul sau de Find&Replace. Foarte bine gandit. Mai bun decat multe utilitare dedicate acestui subiect, si clar mai bun decat functia similara din OpenOffice sau alti concurenti. Revin la topic: - bifezi "Use wildcards", si inlocuiesti "___*victima de maine" cu ce doresti. Am studiat atent Find&Replace-ul Word-ului, si am ajuns la concluzia ca sunt foarte putine lucruri pe care nu le poate face. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|