Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-08-2005, 22:06   #1 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Cine le are cu Microsoft Word?

Se da un document Word cu un text de genul:

"burvi2001 - ban pentru o luna pentru ca a incercat sa creeze topicuri pe alte sectiuni ale forumului, thread-uri ce aveau aceeasi tematica (Apollo) intalnita pe sectiunea pe care a fost banat (Stonhenge), sfidand astfel hotaririle moderatorilor/administratorilor.

burvi200*©

th3_xenocid - pentru mesaje off-topic pe aproape fiecare sectiune a forumului.

Admin©

Leia Organa sau PET^
Are avertisment pentru semnatura ofensatoare:
Q: Cum poti da unei femei satisfactie cand facetzi sex ?
A: Iti pui piper pe penis !

Un anumit user s-a plans ca sora lui este mai mica si uitandu-se pe forum are ocazia sa vada asemenea chestii indecente, insa noi am considerat aceasta semnatura ofensatoare pentru useri.

Si asa mai departe, multe pagini. Sa zicem acum ca vreau sa sterg din acest document "__________________
Clientu' de azi, victima de maine". Adica nu doar un singur cuvant sau o singura fraza ci o "bucata" care se tot repeta prin aceste pagini. Cum o pot face? Am incercat cu Find and replace dar nu merge decit cite un cuvant/propozitie iar cu macro nu le am deloc.

Merci!

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 22:49   #2 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

hmm sunt mai multe modalitati, una ar fi chiar, marchezi textul si dai delete dar mai poti si altceva, sa dai ctrl+a adica sa selectezi tot si tinand ctrl, cu mouse-ul demarchezi ce nu vrei sa iti apara si dai copy si deschizi un nou document in care dai paste, si gata, e mai complicat asa, tre sa faci asa pe toate paginile, dar daca ai ... 10-15 pagini... iti ies peri albi in cap pana faci asa, deci cred ca prima varianta asta ar fi, eu nu stiu vreo posibilitate ca sa stergi acelasi text din toate paginile simultan, pentru ca tu lucrezi doar pe o pagina, nu lucrezi cu doua sau mai multe pagini in acelasi timp ...
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 22:56   #3 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Merci dar pe astea le cunosc si eu. E vb de multe pagini. Speram sa pot face un macro care cauta in tot textul si unde gaseste " " sa stearga. Iar intre ghilimele sa pot pune eu ce vreau.

Old 22-08-2005, 23:01   #4 (permalink)
Banned

Andrei's Avatar

sau cu replace text..

Andrei is offline    Send Message via Google Talk to Andrei Reply With Quote
Old 22-08-2005, 23:17   #5 (permalink)
Registered User

heh, normal ca nu mere, pentru ca textul pe care incerci sa-l inlocuiesti este despartit de "ENTER" adika ^| in word. So. Mai intai cauti "__________________^|" ai grija ca acest gtup de caractere sa-l dai din SPECIAL --> "manual line break" si inlocuieste-l cu ""__________________" ceea ce-ti va aduce pe acelasi rand si restul de caractere. Fi atent si urmeaza pasii in ordine. Dupa aceea merge frumos inlocuit cu find and replace.

MEden is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 16:26   #6 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Sunt convins ca marea majoritate a celor ce folosesc Word nu au idee cat de solid este engineul sau de Find&Replace. Foarte bine gandit. Mai bun decat multe utilitare dedicate acestui subiect, si clar mai bun decat functia similara din OpenOffice sau alti concurenti.

Revin la topic:
- bifezi "Use wildcards", si inlocuiesti "___*victima de maine" cu ce doresti.

Am studiat atent Find&Replace-ul Word-ului, si am ajuns la concluzia ca sunt foarte putine lucruri pe care nu le poate face.

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 23-08-2005, 16:47   #7 (permalink)
Registered User

djlyon's Avatar

Si ce era asa greu sa dai de doua ori replace, pentru fiecare din randurile alea doua?

djlyon is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 17:42   #8 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

I think someone's stalkin' burvi

Raven is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 20:59   #9 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Merci, Kaled! I-am dat de cap!

Advertisment