![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Software DVD - recomandari
Treaba se prezinta asa: pana acum am avut o placa leadtek cu soft de DVD bundled si un laptop ASUS cu softul ASUS DVD. Prin urmare niciodata nu m-au interesat codecuri si playere de DVD. Acum situatia s-a schimbat...am un laptop cu DVD (Toshiba satellite). Ce pot sa folosesc pentru DVD? Ma refer la programe free...dar daca are cineva un soft dedicat pentru laptopurile toshiba, ar fi mai interesant. Astept opinii. P.S. Linkurile vor fi foarte apreciate.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
stie... dar playerele dvd free sunt putine si au o functionalitate redusa (multe includ si adware, spyware)... dintre cele cu bani recomand PowerDVD 6 si WinDVD 7.
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... Last edited by Unbreakable; 23-08-2005 at 16:25.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Stie pentru ca ai tu codecurile deja instalate. Pe un sistem de operare virgin, NU STIE. Eu vreau ceva all in one....adica un player cu codecuri incluse.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
dar vezi ca de regula cu cdwr sau dvdwr, placi video sau tv-tunnere vin si bundled software .. PowerDVD e cel mai popular ... cred ca mai sunt si altele... vezi poate ai pe cdurile de acasa ceva ... eu am un dvdwr ASUS 1608P si are pe cd-ul care vine cu el si ASUSDVD parca se numeste ... nu stiu cate optiuni are fata de cel Deluxe dar merita sa-l incerci .... salut...
__________________ Intel Core 2 Duo E6750 @ 2,66 Ghz, Asus P5K MB, 2 GB DDR2 800 Dual Channel Ocz Platinum, Akasa Zen Chasis, Fortron Blue Storm 500W PS, XFX Nvidia 8800 GTS 640 Mb, 320 bit, Seagate 320 GB Sata2 16 MB NCQ, WD 320 Gb, 16MB Buffer S-ata 2, WD Raptor 36 Gb 10.000 RPM, 16 Mb Buffer S-ata2, DVD-RW Asus Lightscribe 1814BLT, Samsung 225BW 22" Wide, Leadtek PVR 2000, ALtec Lansing FX 4021 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pentru cateva setari la sunet, mie mi se pare cel mai bun, Power DVD 4.0, chestiile alea cu dolby surround si cu 5.1 samd ... sunt foarte bune mai ales daca ai sistem 5.1
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|